Vores arbejde med ansvarlighed

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt. Hver fabrik er nøje udvalgt, og vi arbejder kun med de dygtigste inden for hvert deres felt, og som deler vores værdier.

Vi har, takket være lange og tætte forhold til vores leverandører, et solidt overblik over, hvor vores produkter fremstilles - og af hvem. Fordi vi har et kompromisløst fokus på kvaliteten, samarbejder vi med fabrikker, der alle er eksperter på hvert deres felt. Gennem det længerevarende samarbejde sikrer vi produkternes høje kvalitet og forsøger at forbedre dem kontinuerligt. Ligeledes arbejder vi konstant med vores leverandører om at blive bedre til at tage både socialt og miljømæssigt ansvar, såsom indpakning, spild, forsendelser, miljøvenlige materialer etc.

Vores størrelse og det tætte samarbejde med alle vores leverandørerne betyder, at vi kan få produceret bedre varer i mindre mængder og dermed undgå spild. Vi forsøger hele tiden at skabe designs, der er relevante i mere end blot en enkelt sæson og på den måde mindske det enorme spild, der er i modebranchen. Derfor håber vi, at du vil passe på dine produkter, så du kan nyde dem i mange år fremover - præcis som de er lavet til. Netop mange års brug er i sidste ende det allermest bæredygtige.

Vi er overbeviste om, at gennemsigtighed omkring leverandører hjælper dig med at træffe dit valg på et velinformeret grundlag. Det er derfor med glæde, at vi kan give dig mulighed for herunder at læse mere om vores leverandører.

 Kom Med Indenfor i Vores Fabrikker

Ayrshire, Skotland

Vores Huer

Skotland er førstevalget når det kommer til uldproduktion og derfor vidste vi også hurtigt, hvor vi skulle kigge henne, da vi ville lancere vores beanies. Leverandøren har fremstillet huer som disse siden 1845 og i dag er de synonym med det skotske højland. De mange års erfaring og ekspertisen ses tydeligt i produkterne og som nogle af de allerbedste i verden laver de også huer for dine andre yndlingsmærker. Vores huer laves af det traditionsrige Donegal-garn af ny kvalitetsuld, der spindes i Kilcar i Donegal, Irland. Vi har arbejdet sammen med denne leverandør i Ayrshire, siden vi lancerede vores kollektion af huer i efteråret 2019.

Felgueiras, Portugal

Vores Skjorter

Tekstilerne til brug i vores skjorter produceres i samarbejde med en fabrik i Portugal, hvor de har arbejdet med bomuldstekstiler siden 1958. I dag beskæftiger de omkring 400 ansatte. Producenten er medlem af Better Cotton Initiative og arbejder aktivt for mere bæredygtigt bomuld. Desuden er producenten OEKO-TEX®-certificeret. Den bomuld der bruges til produktionen, er ligeledes dyrket og fremstillet i Portugal.

Til produktion af selve Oxford skjorten er det nødvendigt med de bedste i branchen. Derfor har vi allieret os med en familieejet virksomhed i Portugal med over 60 års erfaring med fremstilling af skjorter, hvilket har gjort dem til førende på markedet. Fabrikken i Felgueiras i det nordlige Portugal, har eksisteret siden 1954 og i dag arbejder der omkring 300 mennesker på fabrikken. Vi har arbejdet sammen med begge leverandører i Portugal, siden vi lancerede vores første kollektion af skjorter i 2018.

Shengzhou, Kina

Vores Silkeslips

Etableret i 2003 beskæftiger denne fabrik i dag 120 mennesker i slipsemetropolen Shengzhou i Kina - silkens hjemland. I denne by finder man i dag verdens dygtigste producenter af slips. Netop denne producent har specialiseret sig i slips af silke og deres erfaring samt ekspertise har sikret dem pladsen som en af verdens bedste på området. Vi fandt derfor også denne leverandør ved at lede efter producenterne for de helt store brands, så vi var sikre på høj kvalitet i produkterne. Vi har samarbejdet med leverandøren siden 2014.

Shengzhou, Kina

Vores Uldslips

I starten af 00'erne oplevede Shengzhou stor vækst, takket være satsningen på slipseproduktion. Denne producent blev grundlagt i 2004 og i dag beskæftiger den omkring 35 personer i byen. Lige siden grundlæggelsen har de beskæftiget sig med slips i uld og deres mange års dedikeret erfaring har gjort dem til førende eksperter på området. Det var det der gjorde udslaget for vores valg af dem som leverandør - præcis ligesom mange andre eksklusive brands har gjort. Vores samarbejde med fabrikken har varet siden 2015.

Shengzhou, Kina

Vores Strikkede Slips

Ligesom vores andre slipseproducenter er denne leverandør placeret i Shengzhou i Kina. Byen oplevede i 00'erne en opblomstring, takket være en succesrig slipseindustri. Leverandøren blev grundlagt i 2009 og er vokset til i dag at beskæftige omkring 50 personer i byen. Dedikeret til strikkede slips er producenten i dag blevet førende eksperter i denne type slips. Derfor har vi gjort som de mest eksklusive slipsemærker og valgt denne producent, som vi har samarbejdet med siden 2014.