Vores arbejde med ansvarlighed

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt. Hver fabrik er nøje udvalgt, og vi arbejder kun med de dygtigste inden for hvert deres felt.

Vi har, takket være lange og tætte forhold til vores leverandører, et solidt overblik over, hvor vores produkter fremstilles - og af hvem. Gennem det længerevarende samarbejde sikrer vi produkternes høje kvalitet og forsøger at forbedre dem kontinuerligt.

Vores størrelse og det tætte samarbejde med alle vores leverandørerne betyder, at vi kan få produceret bedre varer i mindre mængder og dermed undgå spild. Vi forsøger hele tiden at skabe designs, der er relevante i mere end blot en enkelt sæson. Derfor håber vi, at du vil passe på dine produkter, så du kan nyde dem i mange år fremover - præcis som de er lavet til. Netop mange års brug er i sidste ende det allermest bæredygtige.

Vi er overbeviste om, at gennemsigtighed omkring leverandører hjælper dig med at træffe dit valg på et velinformeret grundlag. Det er derfor med glæde, at vi kan give dig mulighed for herunder at læse mere om vores leverandører.

 Kom Med Indenfor i Vores Fabrikker

Braga, Portugal

VORES SOKKER

Sokker er en essentiel del i enhver garderobe. Derfor var det også vigtigt at sikre, at kvaliteten og produktionen var i top. Efter utallige test af diverse fabrikker, gik vi for denne Portugisiske fabrik, der har specialiseret sig i sokker i mere end 60 år.

Ved konstant at udvikle produktionsmetoder sikres, at sokkerne altid er lavet på bedst-mulig måde, ligesom at fabrikken har et ekstremt godt øje for både kvalitet og design, der harmonerer med vores syn på produkter og dets design.

Felgueiras, Portugal

Vores Skjorter

Tekstilerne til brug i vores skjorter produceres i samarbejde med en fabrik i Portugal, hvor de har arbejdet med bomuldstekstiler siden 1958. I dag beskæftiger de omkring 400 ansatte. Producenten er medlem af Better Cotton Initiative og arbejder aktivt for mere bæredygtigt bomuld. Desuden er producenten OEKO-TEX®-certificeret. Den bomuld der bruges til produktionen, er ligeledes dyrket og fremstillet i Portugal.


Til produktion af selve Oxford skjorten er det nødvendigt med de bedste i branchen. Derfor har vi allieret os med en familieejet virksomhed i Portugal med over 60 års erfaring med fremstilling af skjorter, hvilket har gjort dem til førende på markedet. Fabrikken i Felgueiras i det nordlige Portugal, har eksisteret siden 1954 og i dag arbejder der omkring 300 mennesker på fabrikken. Vi har arbejdet sammen med begge leverandører i Portugal, siden vi lancerede vores første kollektion af skjorter i 2018.

Shengzhou, Kina

Vores Silkeslips

Etableret i 2003 beskæftiger denne fabrik i dag 120 mennesker i slipsemetropolen Shengzhou i Kina - silkens hjemland. I denne by finder man i dag verdens dygtigste producenter af slips. Netop denne producent har specialiseret sig i slips af silke og deres erfaring samt ekspertise har sikret dem pladsen som en af verdens bedste på området. Vi har samarbejdet med leverandøren siden 2014.

Como, Italien

Vores Italienske Slips og Bælter

Italien er stedet man går til, når man skal lave det bedste af det bedste indenfor slips og lædervarer.

Vores samarbejdspartnere i Italien er alle beliggende i Como. Her finde man de dygtigste 'håndværkere', der udelukkende arbejder med de bedste og fineste materialer. Fra shantung silke (råsilke) til det ypperste indenfor læder.

Meget få producenter kan lave slips og accessories i disse kvaliteter og metoder. Derfor er vi stolte af at kunne arbejde sammen med de samme producenter, som de aller største modehuse bruger.

Shengzhou, Kina

Vores Strikkede Slips

Ligesom vores andre slipseproducenter er denne leverandør placeret i Shengzhou i Kina. Byen oplevede i 00'erne en opblomstring, takket være en succesrig slipseindustri. Leverandøren blev grundlagt i 2009 og er vokset til i dag at beskæftige omkring 50 personer i byen. Dedikeret til strikkede slips er producenten i dag blevet førende eksperter i denne type slips. Vi har samarbejdet siden 2014.