Testimonials

“AN IVY. Jeg er blevet afhængig. Jeg ejer nu adskillige slips mm., og jeg ville ikke undvære et eneste af dem. De er stilrene og i fantastisk kvalitet - anvendelige til enhver begivenhed. Jeg ville have skrevet denne anbefaling med min AN IVY-kuglepen, hvis det havde været muligt. Den største anbefaling herfra.”

sebastian Wandahl Stenshøj

“De bedste på markedet når det kommer til herre-accesories. Fantastisk kvalitet og design til en skarp pris! Glæder mig hver gang til leveringen kommer 👔

Nikolaj Bjørk Christensen

“AN IVY er for mig det eneste rigtige sted at købe slips og pocket squares. Kvalitet og kundeservice er i top! Man er garanteret et produkt, som aldrig går af mode. De formår at tage gamle klassikere og give dem et nyt og moderne udtryk. Især deres

Simon Husth Marling

“AN IVY formår, at kombinere det moderne med det klassiske på en særdeles fortrinlig måde. Der er både slips til det formelle og det afslappede. Dette kombineret med en fremragende kvalitet og en fantastisk kundeservice gør, at jeg ALTID køber mine slips hos AN IVY!”

Rasmus Winding

“Jeg kan kun anbefale AN IVY. Deres formåen i at kombinere moderne og klassisk er tidløst. Udover designet er kvaliteten også helt i orden, og sammen med en fantastisk kundeservice, som jeg ikke har oplevet andre steder, gør det at jeg ikke handler slips andre steder.

Jonas Jensen

“Jeg har handlet hos AN IVY flere gange nu. Både slips og accessories. Ekstremt tilfreds med produkterne- og at servicen så er i top, gør bare hele oplevelsen perfekt.Mange forretninger kan lære en masse af drengene bag forretningen her. Godt arbejde.

Rasmus Christensen

“AN IVY var de første ordentlige slips som jeg købte, og rent faktisk bruger. Deres fortolkning af det morderne slips er både klassisk og tidløs. Alligevel er det ikke noget du finder andre steder. De giver mig lyst til at bære slips hver dag. Kvalitet og kundeservice i top! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.”

Alexander Neergaard

“Jeg har siden AN IVY startet været utrolig stor fan af deres måde at designe på. De formår at lave deres produkter stilrent, men samtidig med en smule kant. Samtidig formår de hele tiden at fornye sig. Derfor vil jeg altid anbefale AN IVY.

Jonas Bang Andersen

“Utroligt fede, stilrene og lækre slips! Deres pocket squares og slipsenåle er den perfekte makker til slipsene! Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på, og prisen er overkommelig. Kan varmt anbefale AN IVY.

Thomas Sebastian Dew Hattens

“Jeg bestilte i sidste uge slipset 'The Great' og modtog det dagen efter - hurtig levering og så nemt, som det kunne være. Fantastisk slips, fantastisk kvalitet og fantastisk virksomhed. Jeg vil helt sikkert købe herfra igen.

Jesper Fruelund

“AN IVY er uden tvivl det sted jeg søger hen, når min passion for herremode skal tilfredsstilles. De har det ultimativt bedste udvalg i Danmark af accessories til den stilbevidste mand. Hvadenten man som jeg, dyrker den preppy stil, eller man står og mangler et slips til brylluppet, står AN IVY klar til at hjælpe dig. Læg dertil deres udvalg af lommeklude, huer mm. og du har alt hvad du skal bruge for at stå knivskarpt. Deres service er uovertruffen, og der er altid en personlig hilsen fra drengene, når pakken ankommer.

Simon Petersen

“AN IVY har længe været min foretrukne slipse-pusher, da stil, kvalitet og pris forenes på fornemmeste vis! Her til kommer en uovertruffen god og personlig service, hvor man føler sig værdsat som kunde.

Daniel Rosenkilde Larsen

“AN IVY tilbyder en moderne og klassisk tilgang til slipset, som jeg er stor tilhænger af. Deres strikkede slips har længe været en favorit til tiewednesday, men deres regimentsstribede modeller har også vist sig som en sikker vinder. Sammenholdt med at deres kundeservice og leveringstid er helt i top har de mine varmeste anbefalinger. Deres web shop får klart et besøg når jeg skal købe slips igen. Gør dig selv den tjeneste og skriv dig op til deres nyhedsbrev.”

Magnus Gotfredsen