Testimonials

“Jeg ejer nu adskillige slips mm., og jeg ville ikke undvære et eneste af dem. De er stilrene og i fantastisk kvalitet - anvendelige til enhver begivenhed. Jeg ville have skrevet denne anbefaling med min AN IVY-kuglepen, hvis det havde været muligt. Den største anbefaling herfra.”

Sebastian Wandahl Stenshøj

“De bedste på markedet når det kommer til herre-accesories. Fantastisk kvalitet og design til en skarp pris! Glæder mig hver gang til leveringen kommer 👔

Nikolaj Bjørk Christensen

“AN IVY er for mig det eneste rigtige sted at købe slips og pocket squares. Kvalitet og kundeservice er i top! Man er garanteret et produkt, som aldrig går af mode. De formår at tage gamle klassikere og give dem et nyt og moderne udtryk. Især deres knitted ties er geniale, hvis vil skrue lidt ned for det formelle look og køre det mere casual. AN IVY kan på ingen måde anbefales nok.

Simon Husth Marling

“AN IVY formår, at kombinere det moderne med det klassiske på en særdeles fortrinlig måde. Der er både slips til det formelle og det afslappede. Dette kombineret med en fremragende kvalitet og en fantastisk kundeservice gør, at jeg ALTID køber mine slips hos AN IVY!”

Rasmus Winding

“Jeg kan kun anbefale AN IVY. Deres formåen i at kombinere moderne og klassisk er tidløst. Udover designet er kvaliteten også helt i orden, og sammen med en fantastisk kundeservice, som jeg ikke har oplevet andre steder, gør det at jeg ikke handler slips andre steder.

Jonas Jensen

“Jeg har handlet hos AN IVY flere gange nu. Både slips og accessories. Ekstremt tilfreds med produkterne- og at servicen så er i top, gør bare hele oplevelsen perfekt. Mange forretninger kan lære en masse af drengene bag forretningen her. Godt arbejde.

Rasmus Christensen

“AN IVY var de første ordentlige slips som jeg købte, og rent faktisk bruger. Deres fortolkning af det morderne slips er både klassisk og tidløs. Alligevel er det ikke noget du finder andre steder. De giver mig lyst til at bære slips hver dag. Kvalitet og kundeservice i top! Jeg giver mine varmeste anbefalinger.”

Alexander Neergaard

“Jeg har siden AN IVY startet været utrolig stor fan af deres måde at designe på. De formår at lave deres produkter stilrent, men samtidig med en smule kant. Samtidig formår de hele tiden at fornye sig. Derfor vil jeg altid anbefale AN IVY.

Jonas Bang Andersen

“Utroligt fede, stilrene og lækre slips! Deres pocket squares og slipsenåle er den perfekte makker til slipsene! Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på, og prisen er overkommelig. Kan varmt anbefale AN IVY.

Thomas Sebastian Dew Hattens

“Jeg bestilte i sidste uge slipset 'The Great' og modtog det dagen efter - hurtig levering og så nemt, som det kunne være. Fantastisk slips, fantastisk kvalitet og fantastisk virksomhed. Jeg vil helt sikkert købe herfra igen.

Jesper Fruelund

“AN IVY er uden tvivl det sted jeg søger hen, når min passion for herremode skal tilfredsstilles. De har det ultimativt bedste udvalg i Danmark af accessories til den stilbevidste mand. Hvadenten man som jeg, dyrker den preppy stil, eller man står og mangler et slips til brylluppet, står AN IVY klar til at hjælpe dig. Læg dertil deres udvalg af lommeklude, huer mm. og du har alt hvad du skal bruge for at stå knivskarpt. Deres service er uovertruffen, og der er altid en personlig hilsen fra drengene, når pakken ankommer.

Simon Petersen

“AN IVY har længe været min foretrukne slipse-pusher, da stil, kvalitet og pris forenes på fornemmeste vis! Her til kommer en uovertruffen god og personlig service, hvor man føler sig værdsat som kunde.

Daniel Rosenkilde Larsen

“AN IVY tilbyder en moderne og klassisk tilgang til slipset, som jeg er stor tilhænger af. Deres strikkede slips har længe været en favorit til tiewednesday, men deres regimentsstribede modeller har også vist sig som en sikker vinder. Sammenholdt med at deres kundeservice og leveringstid er helt i top har de mine varmeste anbefalinger. Deres web shop får klart et besøg når jeg skal købe slips igen. Gør dig selv den tjeneste og skriv dig op til deres nyhedsbrev.”

Magnus Gotfredsen

“Altid lækre styles som løbende skiftes, så der hele tiden er noget nyt at finde. Der er noget for enhver smag og som en bonus, får man lov at vælge en gave ved køb af 2 slips. De sendes lynhurtigt, så der er kort tid fra tanke, til man ser ekstra godt ud! Kan kun anbefale AN IVY på det varmeste 👔😁

Martin

“Skarpe slips og accessories til skarpe priser drevet af et par fyre, der brænder for det de laver. Siden jeg opdagede AN IVY, har de været min “go-to” slipse-pusher. Tak til Alexander og Nikolaj for en mega fed shop. Fem store stjerner herfra.

Søren Ramme Nielsen

“Fantastiske slips i skarpe designs. Jeg har gennem mere end 1 år løbende udvidet mit sortiment af slips med nye designs fra AN IVY. Udvalget er godt og varieret og varerne leveres hurtigt og flot pakket. Jeg kan varmt anbefale deres abonnementsordning, hvor der hvert kvartal leveres nye slips til ekstra gode priser. Det har udfordret mig på mine standard business-slips og jeg er glad for nu at have udvidet min horisont med nye, moderne varianter. Mine bedste anbefalinger :-)

Steffen Braa Andersen

“Følelsen af at stå skarpt til en meget overkommelig pris. Har selv det store abonnement og det kan ikke blive nemmere. Bruger også min medlemsrabat til at handle accessories billigere. Går med slips 5 dage om ugen nu.

Kasper B

“Helt fantastisk service og produkter! Bestilte et af deres slipse-abonnementer og jeg skrev lidt frem og tilbage om det ikke var muligt at få et bestemt slips i min første sending. Det var intet problem! Jeg blev derefter gjort opmærksom på at de kørte en kampagne hvor at man kunne få et strikket slips med i købet oven, sammen med dit forårs slips. Så jeg endte med at få et ekstra fantastisk flot slips med plus en slipsenål Foruden slips sælger AN IVY nogle utrolig lækre skjorter som jeg kun kan anbefale! Der blev svaret hurtigt på mail, og det hele var rigtig flot pakket ind! Glæder mig til at modtage min næste pakke :)”

Jonathan Sand

“På trods af, at Post Danmark ikke var samarbejdsvillige, var gutterne fra AN IVY hurtige på tasterne med svar, og til at udbedre postens fejl. Jeg har nu modtaget min pakke og kunne ikke være mere tilfreds, hverken med produkterne, eller med den fantastiske service! Bestemt ikke mit sidste køb!

Patrick Rosenkrantz

“AN IVY's slips passer til enhver moderne mand! Hjemmesiden har et bredt sortiment, prisen og servicen er i top! AN IVY viser nyskabelse og innovation på højt plan. Jeg er kæmpe fan af deres koncept, hvor deres slips både holder til hverdag og fest.

Frank

“Fantastiske accessories til den moderne herre. Kvik og effektiv service. Høflig betjening. Intuitiv website. What's not to like! Kan varmt anbefale at handle hos AN IVY.

Jay Hempleman

“Super fin butik. Slipset det leveret i en flot æske med silkepapirs og var derfor perfekt til gave. Har købt andre steder til samme pris hvor det bare kom i et stykke plastik. Derudover var der et stort udvalg, god service og hurtig levering. Så alt i alt er jeg virkelig tilfreds!

Emilie

“Lækre produkter krydret med glimrende service. Jeg er mere end tilfreds med mit slipseabonnement, hvor man selv får lov at vælge sine slips og får en lille 'overraskelse' med hver gang; det er ufattelig god service og value-for-money.”

Bjørn Amdi Sloth

“Jeg har aldrig fortrudt et eneste køb, siden jeg købte mit første slips i 2015. An-Ivy har formået at vende mit billede af en slipsekultur, der skreg på advokat i 90'ernes USA, til en langt mere stilet, og næsten uformel accessory. Det er også dejligt at mærke, at serviceniveauet ikke er faldet det mindste i forbindelse med virksomhedens størrelse og udbredelse.”

Lasse Winding

 

“Da jeg skulle prøve en af deres skjorter, hvor pasformen ikke helt var perfekt til mig, fik jeg på samme dag (lørdag) som jeg skrev til dem, svar med gratis returlabel, så når og hvis noget ikke er helt efter bogen, er de på pletten for at løse problemet med det samme. De allerbedste af mine anbefalinger herfra.”

Bjørn Amdi Sloth

 

“Det har altid været en fornøjelse at handle ved AN IVY. Alle de bestillinger jeg har lagt, er kommet til den tid som er blevet lovet. Desuden er kvaliteten på deres slips mindst lige så god, hvis ikke bedre end hvad de selv beskriver. Kan kun varmt anbefale dem.”

Niklas Elvig Nielsen

 

“Super skarpe slips og perfekte oxford skjorter! Jeg har kun haft positive oplevelser hos An Ivy og er yderst tilfreds med både kvalitet og service. Og så er der hurtig levering. Kan helt klart anbefales!”

Oscar Thorborg

 

“Super kundeservice og stilsikre tips fra deres An Ivy Post - Alexander og Nikolaj ved, hvad de taler om. Service er gud, og det har de forstået hos An Ivy. Og ja - kvaliteten er også i top fra alt jeg har modtaget indtil videre. Keep up the good work, drenge!”

Peter

 

“An Ivy har været fremragende på alle tænkelige måder.
Lækre slips og god kundekontakt. Føler mig altid værdsat og forkælet hos An Ivy - kan anbefales til dem som vil have kvalitet for pengene!”

Frederik Hintze