Slipsenåle

De Essentielle Slipsenåle

En slipsenål har en helt fundamental plads i den moderne mands garderobe. Det er det lille stykke metal, der giver liv til dine skjorte-og-slips kombinationer. Det er nemlig de små detaljer, der gør de store forskelle, og netop sådan er det med den essentielle slipsenål. 

Vores slipsenåle i høj kvalitet er lavet helt enkle. Særligt elsker vi slipsenålene i guld eller sølv. 

De Klassiske Slipsenåle - Eller Farvede

Når man skal vælge den helt rigtige slipsenål, er det oftest en god idé at starte med klassikerne. Altså de helt enkle slipsenåle i de sikre farver. Særligt en guld slipsenål og/eller en sølv slipsenål er et godt valg. Slipsenålen i enten guld eller sølv passer nemlig til alle slips og skjorter, og man vil dermed aldrig gå galt i byen med en af disse. Hvis du derimod vil gøre dine klassiske looks en smule mere uformelle, er de farvede slipsenåle det helt rigtige valg.  

Hvordan Bærer Man En Slipsenål?

Spørgsmålet 'hvordan bærer jeg en slipsenål?' er et spørgsmål, som vi får stillet ret ofte. Heldigvis er det ikke så svært. Vi har lavet en stor guide lige hér - men hvis du har travlt, så lad os lige hurtigt opsummere diverse regler for at bære en slipsenål:

Slipsenålen må for det første aldrig være bredere end dit slips. Dvs. er dit slips 7cm, skal din slipsenål ikke være mere end 7cm. Vi foretrækker vores slipsenåle ret smalle, da det i vores øjne giver det absolut fedeste udtryk. Derfor er vores slipsenåle mellem 3-5cm. 

Så kommer vi til, hvor du skal sætte slipsenålen. Slipsenålen skal placeres mellem den 3. og 4. øverste knap på din skjorte. Så sidder slipsenålen helt perfekt. Husk dernæst at sørg for, at din slipsenål både er sat fast til slipset OG skjorten. Så sørger du nemlig for, at dit slips altid sidder helt korrekt, og at det ikke ender ned i sovsen, når du spiser.