Slips

Designer Slips i Højeste Kvalitet

Vi laver de mest vel-designede slips og tilbyder dem til mindre end halvdelen af den normale markedspris. Vi var selv trætte af, at vi ikke kunne finde et designer slips, som vi kunne lide, som ikke også samtidigt kostede en formue. Derfor startede vi AN IVY.

Kort fortalt laver vi de skarpeste slips - i både silke, strik, bomuld og uld. Vi får produceret slipsene på nogle af verdens førende slips-fabrikker, men fjerner - modsat andre slipse-brands - de absurd høje marginer. På den måde kan vi tilbyde de flotteste slips i højeste kvalitet til en utrolig flot pris. 

De Essentielle Slips

Hos AN IVY mener vi, at den moderne mand bør have minimum et par forskellige slips i sin garderobe. Et af de mest essentielle slips er det blå slips. Både et blåt silke slips eller fx et blåt strikket slips vil altid være en sikker vinder, og er et slips, der kan bæres til nærmest alt - fra dit skarpeste jakkesæt til de mere afslappede dage med et par chinos og en Oxford Skjorte. Udover det essentielle blå slips finder du også sorte slips, grå slips, røde slips, grønne slips og meget mere. 

Når det kommer til mønster på et slips, kan du i bund og grund gå for tre forskellige. Der er det stribede slips, der er en af vores absolutte favoritter. Særligt også fordi mange af vores slips er inspireret af den berømte Preppy stil, som også har rødder i den stil som man så i 50'erne og 60'erne på de Amerikanske Ivy League Skoler. 

Så er der de fantastiske mønstrede slips. Mønstrede slips er en klassiker, og særligt paisley mønster eller et blomstret mønster fungerer godt på et slips. At bære et mønstret slips er en nem måde at skabe lidt liv og give dine klassiske looks en anden dimension.

Til sidst er der naturligvis de ensfarvede slips. Disse er særligt gode, hvis resten af ens look larmer lidt. Særligt elsker vi de ensfarvede strik slips i sort, grå, grøn, rød og blå. 

Silke, Strikkede, Uld eller Bomulds Slips

Når man skal vælge det rigtige slips, skal man også overveje hvilket materiale slipset skal være lavet i. I bund og grund er der fire hovedtyper af slips. Der er silke slips, strikslips, bomulds slips og uld slips. 

Silke slips er en klassiker, og du vil aldrig gå galt i byen ved at bære sådan et. Særligt er de stribede silke slips en klassiker og som både fungerer på kontoret, til en aften ude med drengene eller sågar en date. 

Så er det bomulds slips. De er en anelse mere casual at se på end silke slips grundet materialet. Bomulds slips er en særligt god idé, hvis du godt kan lide at balancere det formelle med det mere afslappede look. Fx en blazer sammensat med et par chinos. 

Så er der en af vores egne favoritter, de strikkede slips. Et strikslips kan bæres til alt, og fungerer ligesom et bomulds slips utrolig godt som et balance-item mellem det formelle og uformelle. Så hvis du godt kan lide at gå pænt klædt, men ikke altid føler at det skal være klassisk og formelt altid, så er strikslipset et utrolig godt valg. 

Uld slips er det perfekte slips om vinteren. Oftest går man i de samme skjorter og jakkesæt året rundt. Derfor er slipset en nem, men effektiv måde at vise, at man klæder sig på ifølge sæsonerne. Og når kulden falder og vinteren nærmer sig, så er det på tide at bære et uld slips. 

Hjælper dig med at gå bedre klædt 

Man ser bare bedre ud i et slips. Så hvis du er klar, og vil stå endnu skarpere og gå bedre klædt, så lad os hjælpe dig. Vi tilbyder sågar fri fragt på alle ordrer i Danmark. Find dit nye favorit slips, stryg en skjorte og mærk forskellen. "You look good, you feel good. You feel good, you do good".