Skjorter

Den Måske Vigtigste Skjorte

En Oxford Skjorte med Button-Down krave er måske den vigtigste skjorte, som en mand kan have i sin garderobe. Derfor skulle vi naturligvis også give vores bud på, hvordan netop sådan en skal se ud. Vores Oxford Skjorter kommer i de tre essentielle farver; hvid, lyseblå og en hvid-og-blå stribet. Den er produceret af en af de bedste skjorte-producenter i Portugal, har ingen synlige logoer, har den perfekte krave med den helt rette længde og et skønt lille rul, og til sidst har vores Oxford Skjorte naturligvis også alle de vigtige Ivy League-detaljer - naturligvis grundet vores store passion og inspiration for den berømte Preppy Stil, som man fx så på Ivy League Skolerne i USA i 50'erne og 60'erne. 

Oxford Skjortens Alsidighed 

Oxford Skjorten er tidløs og har været relevant gennem mange årtier. Det super fede ved en Oxford Button-Down Skjorte er, at den kan bæres nærmest til alt. Skjorten er super fed at have under sit skarpeste jakkesæt sammensat med et slips, men den fungerer også på de dage, hvor du vil se en anelse mere casual ud, fx med et par jeans eller chinos. En Oxford Skjorte er en anelse mere kraftig i materialet, grundet den måde, at stoffet er vævet på, og det er netop det, som gør at den skiller sig ud fra fx de klassiske herre business skjorter. En Oxford Skjorte har et mere cool og råt udtryk. 

 

De Essentielle Farver

Den moderne mand bør særligt have tre forskellige typer og farver i hans garderobe, når det kommer til skjorter. Den hvide Oxford Button Down Skjorte er naturligvis nummer 1. Det er den skjorte, som alle mænd ser fantastisk ud i. Og nå ja, så passer den både til dit grå, blå, sorte, grønne, røde osv. jakkesæt. Dernæst er der den lyseblå Oxford Button Down Skjorte. Lyseblå er en af de bedste farver for de fleste mænd, og er ligeledes utrolig nem at integrere i din garderobe. Den er god til at tone et formelt outfit en smule ned kontra den hvide. Til sidst har vi den blå stribede Oxford Button Down Skjorte. Striberne er med til at give lidt liv og kan ses som en smule mere kreativ end den hvide og lyseblå skjorte. Passer særligt godt til stribede slips også! 

Find Din Egen Favorit

Hvis vi blot skulle bære én type af skjorte resten af vores liv, så ville det ærligt talt være en Oxford Skjorte grundet alle de ting, vi allerede har beskrevet her. Og vi er ret sikre på, at når du først prøver en, og ser hvor skarp du ser ud, så vil Oxford Skjorten også blive din favorit! Vi tilbyder gratis fragt på alle danske ordrer, og spiller størrelsen ikke, og du vil have den ombyttet til en anden størrelse, så klarer vi naturligvis også det. Så skynd dig og køb din nye favorit skjorte fra AN IVY. Du kommer ikke til at fortryde det!