i samarbejde med

Shaping New
Tomorrow

Iværksætterikonet Jesper Buch investerede i både Shaping New Tomorrow og AN IVY i Løvens Hule. Nu er de to brands for første gang teamet op om en limiteret slipsekollektion.

399 DKK SE KOLLEKTIONEN

Samarbejdets fundament er slipset, og inspirationen er fundet i vores respektive deltagelse i Løvens Hule. Samtidig markerer samarbejdet Shaping New Tomorrows første slips nogensinde.

  • SNT x AN IVY
  • Inspireret af Løvens Hule
  • 5 slips
  • 60% Silke, 40% Recycled Polyester
Shaping New Tomorrow og AN IVY hylder iværksætterånden med nyt slipsesamarbejde

Iværksætterikonet Jesper Buch investerede i både Shaping New Tomorrow og AN IVY i tidligere sæsoner af Løvens Hule, og nu er de to brands for første gang teamet op om en limiteret slipsekollektion, som er en hyldest til deres fælles forbindelse, Løvens Hule og den spirende danske iværksætterånd.  

Både Shaping New Tomorrow og AN IVY fik for alvor deres store nationale gennembrud, da de i henholdsvis 2018 og 2019 deltog i iværksætterprogrammet Løvens Hule på DR1, hvor den erfarne løve Jesper Buch investerede i begge brands. Og efter at have ageret sparringspartnere for hinanden siden investeringerne, har de to brands nu allieret sig om et limiteret designsamarbejde. 

”Shaping New Tomorrow og AN IVY er to af mine løveinvesteringer, så det var oplagt, at de skulle lave noget sammen på et tidspunkt. Det har de gjort nu, og det er bare virkelig fedt, når man kan samle gode mennesker om et collab, som vi har gjort det her”, fortæller Jesper Buch. 

Samarbejdets fundament er slipset, og inspirationen er fundet i netop mærkernes respektive deltagelse i Løvens Hule. Samtidig markerer samarbejdet Shaping New Tomorrows første slips i kollektionen nogensinde. 

”Vi har efterhånden mange jakkesæt i vores kollektion, så det var et naturligt skridt at tilføje slips. Og det var selvfølgelig oplagt at gøre det med drengene fra AN IVY, som jo er eksperter på området. Slipset er den lille detalje, der giver det klassiske – ofte simple – jakkesæt det ekstra touch”, fortæller Christoffer Bak, kreativ direktør hos SNT. 

Kollektionen består af fem forskellige slips lavet i en blanding af silke og genanvendt polyester i klassiske ensfarvede og stribede farvekombinationer. Fællesnævneren for alle styles er endvidere et broderet løve-motiv, som symboliserer den eksklusive forbindelse Shaping New Tomorrow og AN IVY har fået gennem deltagelsen i Løvens Hule og ikke mindst investeringerne fra iværsætterikonet Jesper Buch. 

”Løven er et symbol for vores forbindelse og fælles passion for iværksætteri og entreprenørskab, som vi finder meget inspiration i", fortæller Christoffer Bak. 

”Vi er glade for at være med til at lave Shaping New Tomorrows første slips. Kollektionen er tidløs og bæredygtig. Det er klassiske designs med et lille tvist, som altid vil have aktualitet i herregarderoben og som passer godt ind i Shaping New Tomorrows univers. Og så er slipsene samtidig produceret i et slidstærkt og bæredygtigt materiale, som vil stå distancen over tid”, fortæller Nikolaj Dylsing Olsen, CEO hos AN IVY.

Kollektionen lanceres i Shaping New Tomorrow butikker og online samt her på siden fra den 10. november. 

"Vi er glade for at være med til at lave SNT's første slips. Kollektionen er tidløs og bæredygtig. Det er klassiske designs med et lille tvist, som altid vil have aktualitet i herregarderoben og som passer godt ind i SNT's univers", fortæller Nikolaj Dylsing Olsen, CEO hos AN IVY.

  • SNT x AN IVY
  • Inspireret af Løvens Hule
  • 5 eksklusive slips
  • 60% Silke, 40% Recycled Polyester