Pocket squares

 

Pocket Squares: Den Afgørende Detalje

Pocket square/lommeklud. Kald den hvad du vil. Men hvad der er helt sikkert er, hvor stor en forskel en pocket square gør. Det er de små detaljer, der gør den største forskel - og det er præcis det, som en lommeklud gør for dit look. Vi bærer ærligt talt aldrig en blazer uden at have en pocket square i brystlommen. Den hvide pocket square fungerer fx til alt. De mønstrede og farvede lommeklude er gode, hvis vi vil tilføje lidt farve eller mønster til vores looks. Særligt fungerer det blomstrede mønster på en pocket square, da de både tilfører netop noget farve og mønster uden, at det bliver for meget. Vores pocket squares bliver lavet i utrolig høj kvalitet, og vores designs sørger for, at de altid er relevante og moderne.  

Den Hvide Pocket Square og De Mønstrede Lommeklude

Den hvide lommeklud er altid en sikker vinder. Den fungerer simpelthen til alt, hvorfor vi altid anbefaler at vælge den hvide pocket square, som den første. Dernæst synes vi, at du skal begynde at lege med de mønstrede pocket squares. Lommekludene er nemlig en super nem måde at løfte dit outfit op en smule, og give de ellers klassiske looks en smule kant. Vi foretrækker pocket squares med et blomstret mønster og helst lavet i enten bomuld eller hør. Generelt set synes vi, at en pocket squares bare er lidt mere cool, når den er lavet i enten bomuld, hør eller uld. Lommeklude i enten bomuld eller hør passer til alt. Fra hverdagen på kontoret, en aften ude med drengene eller til store, runde fødselsdage. Pocket squares i netop bomuld eller hør er bare nemmere at bære, uden at det bliver for meget.  

Hvordan Bærer Man En Pocket Square

Spørgsmålet 'hvordan bærer jeg en pocket square?' er et spørgsmål, som vi får stillet ret ofte. Også 'hvordan folder jeg en lommeklud?' er sikker. Det er heldigvis ikke så svært, og vi har faktisk lavet en guide, som du kan finde lige hér. Det er i bund og grund den eneste guide, som du har brug for ang. pocket squares/lommeklude. 

Men her er den absolut vigtigste regel, når det kommer til pocket squares. Du må ALDRIG matche din pocket square med dit slips. De må aldrig være ens! Lov os det. De må gerne komplimentere hinanden, men skal aldrig være i samme mønster og materiale, som dit slips.

Vælg Den Rigtige Pocket Square/Lommeklud

Der er ingen strenge regler, når det kommer til at vælge den rigtige pocket square. Men der er et par guidelines, som man kan bruge for at øge chancerne for, at det hele spiller. Først og fremmest, hvis du er i tvivl, så gå efter den hvide lommeklud. Den fungerer altid. Hvis du hellere vil bære en farvet eller mønstret pocket square - blå, rød, grøn, brun, grå osv. - så forsøg at find en lommeklud, der komplimenterer nogle af de andre farver, som du bærer. Fx en grå pocket square til dine blå blazere, da grå og blå fungerer godt sammen. Eller bærer du fx et grønt slips, så find en pocket square i en anden nuance af grøn. Så de to ting komplimenterer hinanden.