HVEM ER AN IVY?

Hos AN IVY forstår vi betydningen af at gå godt klædt. Samtidig hylder vi vigtigheden af at udmærke sig i alle aspekter af livet og skabe de bedst mulige betingelser for at gøre små øjeblikke store.

En vision om mere

Fra lange dage på kontoret og til de helt store begivenheder: AN IVY hylder vigtigheden af at udmærke sig i alle livets aspekter. Vores ultimative mål er at skabe de bedst mulige betingelser for at gøre små øjeblikke store. Vi vil være en naturlig del af garderoben hos den voksende skare af visionære og ambitiøse mænd, som forstår vigtigheden af at klæde sig ekstraordinært godt. 

"Vores ultimative mål er at skabe de bedst mulige betingelser for at gøre små øjeblikke store"

Kunsten at klæde sig på er formentlig en af de mest rutineprægede ting, vi som mennesker foretager os. Vi gør det hver eneste dag. Og ofte klæder vi om og skifter tøj for at markere skiftet fra dag til aften. At klæde sig på er an alsidig disciplin: Nogle gange tænker vi ikke over vores tøj; vi tager det bare på. Andre gange betyder det alt. AN IVY vil være med, når det gør. Og hvis du spørger os, skal det være altid.

Velklædte mænd stoler på vores indsigt, rådgivning og produkter. De kommer ikke kun til os på grund af vores slips og accessories, men også på grund af den livsstil, vi udstråler. AN IVY er skabt, fordi vi ønsker at skabe de bedst mulige produkter til mænd, der vil mere. Men også fordi vi ønsker at skabe et brand, der over tid udvikler sig til en bevægelse, der hylder vigtigheden af at udmærke sig i alle livets aspekter.

Som designere og producenter både respekterer og udfordrer vi modens natur, kulturen omkring os og mænds personlige identitet. Vores ultimative mål er at skabe de bedst mulige betingelser for at gøre små øjeblikke store. Vi gør alt, vi kan for at leve op til vores ambition: At dele viden, give råd og skabe relevans hos den voksende skare af visionære mænd, der forstår vigtigheden af at klæde sig ekstraordinært godt.

Bedre Design. Indenfor Rækkevidde. 

AN IVY ligger i krydsfeltet mellem fornuftige priser, et skarpt øje for design og en sublim kvalitet, der er garanteret af vores høje danske standarder. Vi er eksperter i at skabe moderne, fashion-forward tøj, slips og accessories til mænd, der forstår vigtigheden i at klæde sig ordentligt.

Vi tror på garderobeklassikere. Men AN IVYs approach til disse er alt andet end kedelig – den er legende og nytænkende.

AN IVY er summen af en lang række inspirationskilder kombineret: Historien og den stilfulde elegance fra Amerikanske Ivy League skoler; goal-getter attituden fra Wall Street og iværksættere; Japans excentriske take på Ivy-stilen; storbyers evige liv; og personligheder som Andy Spade og David Hockney.

At klæde sig ekstraordinært godt, gør en forskel. For alle. Derfor er det essentielt for AN IVY at være inkluderende i alt, hvad vi laver. Derfor tilbyder vi veldesignede og nytænkende garderobeklassikere til fornuftige priser.

 

Velklædte Personligheder, Modemagasiner og Løvens Hule

I dag er AN IVY kendt for vores velklædte univers og fashion-forward slips og accessories. Igennem tiden, har vi arbejdet og klædt en lang række interessante personligheder på. AN IVYs designs er en fast del af mode- og livsstilsmagasiner som Euroman. Produkterne er set på TV til Award-shows og på TV-personligheder som Anders Breinholt, ligesom vi tidligere har lavet en kollektion af slips med radio-, tv-vært og nu podcastindehaver, Esben Bjerre.

I start 2019 var AN IVY en del af iværksætterprogrammet 'Løvens Hule', hvor serieiværksætter (og flittig bærer af vores slips - selv før investeringen), Jesper Buch, kom med på vores rejse og investerede i vores dengang lille slipseforetagende.

Vi er på en mission

AN IVY vil gøre det nemmere at navigere i den dynamiske modeverden og hjælpe mænd med at klæde sig ekstraordinært godt. Vi deler viden, giver råd og skaber relevans hos den voksende skare af visionære mænd, der forstår betydningen af at klæde sig på.

Vi er på en mission for at gøre slipset til en naturlig del af mandens hverdagsgarderobe. Vores mål er at genintroducere slipset i alle aspekter af livet – fra lange dage på kontoret til familiesammenkomster og kaffemøder med gamle venner. Det er ikke så svært. Vi er her for at vise, hvor elegant og legende det kan gøres.

Personlig og altid tilstede

Vi vægter personlig service utrolig højt. Og vi forstår, hvor vigtigt et tæt forhold til vores kunder er. Vi er her for at hjælpe dig. Derfor er vi altid klar til at yde en ekstraordinær høj service. Vi svarer personligt på alle henvendelser, og vi er altid tilgængelige på sociale medier, når kunder og samarbejdspartnere har spørgsmål eller kommentarer. Hvad enten du er i tvivl om, hvordan du skal gå klædt til et sommerbryllup, hvilken farve slips, der fungerer bedst til dit grå jakkesæt, eller hvor du skal spise din frokost i Paris, så er vi her for dig. Spørg endelig løs.

En troværdig modeautoritet 

AN IVY er en naturlig forlængelse af vores færden i modeverdenen. Vi rejser ofte til de vigtigste modebyer for at samle indtryk og danne vores egne holdninger i stedet for blot at følge andres blindt. Vi er stolte af at reagere hurtigt på trends og bevægelser, og det bliver tydeligt afspejlet i den måde, vi designer og markedsfører vores produkter på. Vores mål er, at du kan føle dig i trygge hænder hos os, når det kommer til at klæde sig på. På den måde kan du udmærke dig - dér hvor du er bedst.

Vores Fabrikker og ETISKE grundlag

Vi bruger enormt lang tid på at finde og udvælge de bedste leverandører - de samme, der producerer for dine favorit designere rundt om i verdenen. Vi oparbejder en stærk og personlig relation til ejerne, og sørger for, at deres værdier harmonerer med vores. Vi tager vores sociale ansvar seriøst, og det samme skal vores fabrikker gøre.