Om An Ivy

Historien om os

AN IVY blev grundlagt i 2013 med en rebelsk ånd, en trang til noget anderledes (samt bedre) og med et ambitiøst mål: at tilbyde de skarpeste klassiske menswear accessories med et moderne twist – til halvdelen af den normale markedspris.

om an ivy

Alle idéer starter med et problem. Vores var simpelt: klassiske menswear accessories var enten for kedelige eller for dyre. Vi var studerende som ville ”dresse op” uden at ligne nogle, som var født i den forkerte tid. Og vi ville gøre det uden at tømme samtlige lommer. Så vi besluttede os for at lave vores egen løsning og tilbyde den til hele verdenen. Resultatet blev AN IVY.

Lige siden har vi været på en fantastisk rejse. Hvad der startede med 5 strikkede slips, har nu resulteret i mere end 150 produkter med alt fra skarpe silke slips, de essentielle Oxford skjorter og meget mere. Vi er med stolthed en fast del af diverse modemagasiner såsom Euroman. Vores design er set på TV til Award-shows og på TV-personligheder som Anders Breinholt. Vi har lavet en slipse-kollektion med en af Danmarks bedst-klædte mænd, Esben Bjerre (nu udsolgt), Danmarks skarpeste komiker, Nikolaj Stokholm, performede hans one-man show i vores designs, og vores nuværende investor, Jesper Buch, har ikke gået i andre slips i flere år (også før han investerede).

 

"Når du skal vise dig fra din skarpeste side, kan du stole på os."

Men hvad gør os så specielle? 

DESIGN

Det er ret simpelt. Vi har ét mål: at tilbyde de bedst-designede accessories, der hjælper dig med at gå bedre klædt. Vores produkter er vores fortolkning af, hvordan den moderne mand bør se ud. Vi er besatte af at finde nye måder at designe slips og andre accessories på, og hver eneste lille detalje er designet af os. Vi er nørder og vil aldrig tilbyde et produkt, som vi ikke selv er 110% stolte af, og som vi ikke selv ville gå med.

Vi forsøger hele tiden at nytænke slipset og skubbe grænserne omkring, hvordan et slips kan se ud. For os er et slips nemlig ikke noget, som er forbeholdt for bryllupper og forretningsmøde. Vores features på diverse mode-trendsettere samt modemagasiner som Euroman og Café Magazine, er bevis på, at du kan stole på os når det kommer til at designe slips og accessories. 

Pris vs. kvalitet

Vores priser er tilgængelige og utrolig fair, men vi går aldrig på kompromis, når det kommer til kvalitet. Man kan ikke bygge en fremtids-sikret forretning (og vi har tænkt os at være her i laaaang tid), ved at tilbyde produkter, der ikke holder ved. Vi laver produkter, der kan følge dig i mange år.

Vi arbejder sammen med nogle af de bedste producenter af slips og andre accessories. De producenter som vi bruger, er de samme producenter, som nogle af verdens førende modehuse selv bruger - deres produkter koster bare mere end det dobbelte af, hvad vi tilbyder vores for. Så du kan være sikker på, at vores kvalitet vil matche et hvert andet produkt fra diverse premium brands – vi har bare ikke den samme latterlige mark-up som de fleste andre.

Oplevelsen

At shoppe skal være en skøn og sjov oplevelse. Og inspirerende ikke mindst. Det skal være fedt at lede efter sine nye garderobe-favoritter, og netop derfor har vi et utroligt stort fokus på kundeoplevelsen. For eksempel kommer alle vores slips og slipsenåle i specielt-designede kasser, ligesom vi skriver en personlig og håndskrevet seddel, hvor vi siger tak for supporten. Ligesom at vi synes, at et slips er et symbol for, at 'man gør sig umage', vil vi gerne gøre det klart for enhver, at vi gør os umage for enhver proces, der ligger i vores virksomhed.

Vi forsøger også hele tiden at inspirere og fortælle om, ‘hvordan du kan bære dit slips‘, ‘de seneste trends‘, og alt midt-i-mellem. Så hvis du mangler lidt inspiration eller vejledning, så sørg for at besøg vores blog 'The Ivy Post'. Her ligger vi også vores editorials op, hvor vi viser utallige måder hvorpå, at man kan gå klædt (med et slips). Vi håber virkelig, at du kan mærke den energi og passion, som vi ligger i kundeoplevelsen.

Kundeservice

Vores vision er at have verdens bedste kundeservice. Vi ser os selv som eksperter i feltet om slips og accessories, og at hjælpe vores kunder til at gå bedre klædt har altid haft vores højeste prioritet.

Vi vil gøre det at shoppe nye slips og accessories til en både cool, sjov og inspirerende oplevelse. Så hvis du har nogle som helst stil-relaterede spørgsmål, såsom ‘hvilket slips skal jeg vælge til et summerbryllup?’ eller ‘hvordan bærer jeg slipset på en mere afslappet måde?’ så tøv endelig ikke med at kontakte os. At hjælpe dig med at blive den bedst klædte version af dig selv vil være en ære.

"slipset er det sikre valg - hvem ser ikke skarp ud i skjorte og slips?”

For os er slipset mandens vigtigste accessory. Det er det sikre valg, der altid fungerer. Og hos AN IVY designer vi moderne essentials til ’hverdagsmanden’. Det er lige så meget for den unge gentleman, der skal købe sit første slips, som det er til den informerede fashionista, som vil sætte prikken over i’et med en gennemtænkt accessory, eller til forretningsmanden, hvor det at binde et slips om morgenen, er et fast morgenritual.

Vi håber, at du kan li’ hvad du ser og læser. Og du er altid mere end velkommen til at kontakte os!

Alt det bedste fra AN IVY-teamet,

Alexander Gram og Nikolaj Dylsing Olsen