Levering og returneringer

LEVERING OG PRISER

Alle pakker til Danmark og resten af Europa bliver sendt med GLS, mens pakker udenfor EU sendes med DHL. Hurtig og sikker service er vigtigt for os, hvorfor vi altid stræber efter at sende pakkerne afsted senest 1-2 arbejdsdage efter ordren har fundet sted. Danske ordrer vil normaltvist være fremme mellem 1-3 dage efter at du har bestilt dine varer, mens Internationale ordrer normalt tager mellem 3-7 arbejdsdage.

PRIS FOR DANSKE FORSENDELSER:

Hos AN IVY har du mange muligheder for fragt:

Uden omdeling – levering til valgfrit afhentningssted: Gratis

Med omdeling – leveres til døren til den valgte private adresse: 29,- DKK

Forsendelse til erhvervsadresse: 29,- DKK

PRISER FOR UDENLANDSKE FORSENDELSER:

International shipping: Beregnes ved check out (varierer fra land til land)

RETUR/OMBYTNING

At lave en retur eller ombytning er nemt og gratis. Du har endda hele 365 dage til at returnere eller ombytte din ordre fra den dag, hvor du har bestilt produkterne. Hvis du vil returnere eller ombytte en informer os om, hvad du gerne vil returnere/ombytte via mail på contact@an-ivy.com. Du vil hernæst modtage en retur-label, som du skal sætte på din pakke, og derefter aflevere den på dit nærmest indleveringssted. Bemærk vi sender med GLS, og dermed skal de afleveres et sted, som har en aftale med netop GLS. 

Gratis retur gælder kun på ordre, der sendes til og fra Danmark. 

SLIPSE ABONNEMENT

Med vores slipse-abonnement er det nemt at være velklædt hele året rundt. Der er ingen bindingsperiode, og ingen omkostninger i forbindelse med fragt. Vi tager ikke imod returneringer på vores slipse-abonnement, men du kan til hver en tid annullere dit abonnement. Dvs. du kan ikke sende en modtaget forsendelse retur fra vores slipse abonnement. Reklamationer er naturligvis stadigvæk gældende.