I SAMARBEJDE MED

LES DEUX

Vi er teamet op med Les Deux om en eksklusiv kollektion af Ivy League-inspirerede slips for at hylde vores fælles kærlighed for preppy-looket.

349 DKK Se alle styles

Sammen med Les Deux, har vi designet en minikollektion bestående af 4 slips. En kollektion, der samtidig markerer de første slips i Les Deuxs produktportefølje nogensinde.

  • Les Deux x AN IVY i samarbejde
  • Designet på Frederiksberg
  • Fire eksklusive slips i silke og uld
  • Lanceres i forbindelse med Copenhagen Fashion Week
LES DEUX OG AN IVY LANCERER EKSKLUSIV MINIKOLLEKTION

Vi har allieret os med vores gode venner fra Les Deux. Sammen har vi skabt en minikollektion bestående af fire preppy-inspirerede slips, der samtidig markerer Les Deuxs første slips nogensinde. Kollektionen lander den 27. januar 2020 i forbindelse med Copenhagen Fashion Week. 

Minikollektionen tager afsæt i den preppy DNA, som har præget begge brands i en årrække, og den er designet i fællesskab i Les Deuxs designstudie på Frederiksberg. 

»Vores samarbejde med AN IVY er en tydelig afspejling af vores preppy-inspirerede baggrund. Slipset er et stilfuldt symbol i herregarderoben, som passer stærkt ind i vores look hos Les Deux«, fortæller kreativ direktør hos Les Deux, Mathias Jensen, og fortsætter:

»Vi kommer med den samme preppy referencebaggrund, som også kendetegner AN IVY, og derfor giver vores samarbejde så god mening. Det kommer også tydeligt til udtryk i de fire designs, vi har lavet«, slår han fast. 

Minikollektionen består af fire tidløse slips, som henter stor inspiration fra 50’erne og 60’ernes Ivy League-look. Tre slips kommer således i silke med karakteristiske regiment-striber, mens kollektionens sidste slips er et brunternet slips i kraftig uld.

»Vi er meget stolte over at samarbejde med vores gode venner fra Les Deux. Mærket er for længst blevet et go-to brand for rigtig mange danske mænd, og jeg forstår virkelig hvorfor. Les Deux er eminente til at lave tidløse essentials til herregarderoben. Og det glæder mig, at vi kan tilføre en ny produktkategori til deres univers«, fortæller Alexander Gram, der afslutter:

»Slipsene er et stilfuldt add on til Les Deuxs kollektioner. Og vi er sikre på, at vores samarbejde kan være med til igen at understrege, hvor alsidigt et slips kan styles og bæres. For slipset er ikke kun forbeholdt formelle lejligheder og klassiske jakkesæt«.

Alle slips i kollektionen kommer i et limiteret oplag og koster 349 DKK. Minikollektionen bliver sat til salg i forbindelse med Copenhagen Fashion Week den 27. januar 2020, hvor den eksklusivt lanceres i Les Deuxs flagskibsbutik på Frederiksberg samt online hos Les Deux og AN IVY.

»Vi er stolte af at samarbejde med Les Deux. Mærket er for længst blevet et go-to brand for rigtig mange danske mænd. Les Deux er eminente til at lave tidløse essentials til herregarderoben. Og det glæder mig, at vi kan tilføre en ny produktkategori til deres univers«, fortæller Alexander Gram, AN IVY.

  • AN IVY x Les Deux i eksklusivt samarbejde
  • Designet i Les Deux studie på Frederiksberg
  • 4 slips i silke og uld.
  • Lanceres i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.