i samarbejde med

Kristian Haagen

Ur-eksperten Kristian Haagen vil bringe silketørklædet tilbage om halsen på de danske mænd.

399 DKK Se alle Styles
"Jeg føler mig altid enormt velklædt, når jeg binder en neckerchief om halsen" Udforsk den eksklusive kollektion

Neckerchiefen har fulgt Kristian Haagen så længe han kan huske. Nu giver han sine egne bud på fire styles samt ét slips, som er inspireret af henholdsvis ur-ekspertens favoriture fra en misundelsesværdig samling, samt en evigtgyldig kærlighed til det ikoniske camouflage-mønster

  • Designet af Kristian Haagen
  • Fire neckerchiefs og ét slips
  • 100% Silke
  • Limiteret oplag
Ur-eksperten Kristian Haagen vil bringe charmekluden tilbage

Vi er stolte over at løfte sløret for vores collab med ur-eksperten Kristian Haagen. Sammen har vi skabt en minikollektion bestående af silke-items som neckerchiefs og slips, som blandt andet er inspireret af favoriturene fra Haagens personlige samling. Kollektionen lanceres lørdag d. 5. september.

Normalt er det i ur-branchen, at Kristian Haagen udfolder sig, men i et nyt designsamarbejde er vi teamet op med den anerkendte ur-ekspert for at bringe silketørklædet tilbage om halsen på de danske-og internationale mænd (og kvinder)

Sammen har vi skabt en minikollektion, som tager sit afsæt i vores fælles kærlighed for luksuriøse accessories i silke, og ikke mindst de uniforms–inspirerede neckerchiefs, som i en årrække har været en fast del af Haagens hverdagsgarderobeSelv kalder Haagen neckerchiefen en sand fascinator. 

"Jeg føler mig altid enormt velklædt, når jeg binder en neckerchief om halsen"; fortæller Kristian Haagen og fortsætter: 

»Som søn af min far, der ofte gik med ”charmeklud”, tog jeg denne beklædningsgenstand til mig og startede med at bære Nørgaard tørklæder i gymnasiet. Siden overtog jeg min hunds tørklæde og gik med det i flere år. Trods den egentlig gode kvalitet, så måtte selv det tørklæde lade livet. Og hvorfor så ikke kreere sin egen kollektion af neckerchiefs. Endda i det fineste silke og med mønster, der kommer fra mit eget hoved«.

Minikollektionen består af fire neckerchiefs samt ét slips. Alt i 100% silke. Her introducerer vi blandt andet to neckerchiefs, som i farvekombinationer og mønstre bygger på referencer til nogle af Kristians Haagens favoritarmbåndsure fra sin personlige – og meget misundelsesværdige – samling. 

De øvrige designs på både neckerchiefs og slips er designet i subtile fortolkninger af det tidløse camouflage-mønster, som ligeledes står Kristian Haagen nært, når det kommer til ikoniske elementer fra herregarderoben.

»Det er første gang, vi laver neckerchiefs hos AN IVY, og vi tilføjer dermed en ny produktkategori til vores voksende portefølje. Og jeg kunne ikke komme i tanke om en bedre medafsender end vores gode ven, Kristian Haagen. Kluden er en så integreret del af hans uniform sammen med cargo-bukserne, de markante briller og Red Wing-støvlerne, og dermed er han beviset på, at man ikke nødvendigvis behøver at klæde sig i jakkesæt til hverdag for at være lidt pyntesyg og binde et stykke silke om halsen – uanset om det er neckerchiefs eller slips«, fortæller Alexander Gram, Co-founder hos AN IVY.  

»Jeg glæder mig virkelig meget til at se denne kollektion på gaden – og ikke mindst om halsen på landets velklædte personer af begge køn«, supplerer Kristian Haagen.

Kollektionen lanceres lørdag d. 5. september 2020 her på siden,  og den kommer i et limiteret oplag. 

Få fingrene i de eksklusive neckerchiefs og slips, designet af Kristian Haagen, inden det er for sent. Begrænset oplag på alle styles

  • Kristian Haagen x AN IVY
  • Fire neckerchiefs og ét slips
  • 100% Silke
  • Perfekt til både formelle og uformelle lejligheder
GUIDE: SÅDAN BINDER DU EN NECKERCHIEF Udforsk kollektionen