FRI FRAGT OVER 500 DKK | 2-3 DAGES LEVERING | FORLÆNGET RETUR TIL 15. JANUAR 2024

Kurv

Din kurv er tom

Udforsk vores kollektioner af tidløse produkter til den stilbevidst mand

Braga, Portugal

Vores Sokker

Sokker er en essentiel del i enhver garderobe. Derfor var det også vigtigt at sikre, at kvaliteten og produktionen var i top. Efter utallige test af diverse fabrikker, gik vi for denne Portugisiske fabrik, der har specialiseret sig i sokker i mere end 60 år. Ved konstant at udvikle produktionsmetoder sikres, at sokkerne altid er lavet på bedst-mulig måde, ligesom at fabrikken har et ekstremt godt øje for både kvalitet og design, der harmonerer med vores syn på produkter og dets design.

Felgueiras, Portugal

Vores Skjorter

Tekstilerne til brug i vores skjorter produceres i samarbejde med en fabrik i Portugal, hvor de har arbejdet med bomuldstekstiler siden 1958. I dag beskæftiger de omkring 400 ansatte. Producenten er medlem af Better Cotton Initiative og arbejder aktivt for mere bæredygtigt bomuld. Desuden er producenten OEKO-TEX®-certificeret. Den bomuld der bruges til produktionen, er ligeledes dyrket og fremstillet i Portugal.

Shengzhou, Kina

Vores Silkeslips

Etableret i 2003 beskæftiger denne fabrik i dag 120 mennesker i slipsemetropolen Shengzhou i Kina - silkens hjemland. I denne by finder man i dag verdens dygtigste producenter af slips. Netop denne producent har specialiseret sig i slips af silke og deres erfaring samt ekspertise har sikret dem pladsen som en af verdens bedste på området. Vi har samarbejdet med leverandøren siden 2014.

Como, Italien

Vores Italienske Slips og Bælter

Italien er stedet man går til, når man skal lave det bedste af det bedste indenfor slips og lædervarer.Vores samarbejdspartnere i Italien er alle beliggende i Como. Her finde man de dygtigste 'håndværkere', der udelukkende arbejder med de bedste og fineste materialer. Fra shantung silke (råsilke) til det ypperste indenfor læder.Meget få producenter kan lave slips og accessories i disse kvaliteter og metoder. Derfor er vi stolte af at kunne arbejde sammen med de samme producenter, som de aller største modehuse bruger.

Shengzhou, Kina

Vores Strikkede Slips

Ligesom vores andre slipseproducenter er denne leverandør placeret i Shengzhou i Kina. Byen oplevede i 00'erne en opblomstring, takket være en succesrig slipseindustri. Leverandøren blev grundlagt i 2009 og er vokset til i dag at beskæftige omkring 50 personer i byen. Dedikeret til strikkede slips er producenten i dag blevet førende eksperter i denne type slips. Vi har samarbejdet siden 2014.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt og samarbejder kun med leverandører, som deler værdier på området

AN IVY