I SAMARBEJDE MED

CLOSE UP AND PRIVATE

Vi fortsætter vores rejse med kunstner og stilikon Sergei Sviatchenko & Close Up And Private – og præsenterer vores 2. kollektion. Samarbejdet indeholder en frakke, kasketter, skjorter, bælte, sokker og mere.

FRA 399 DKK SE ALLE STYLES

Kollektionen 'The First Snow In Bauhaus' tager igen sit æstetiske afsæt i det små detaljer og den distinkte tilgang til garderobeklassikere, som har gjort Close Up And Private til et af det seneste årtis mest revolutionerende kunstprojekter i det internationale modelandskab.

  • Design af Sergei Sviatchenko
  • Vi introducerer vores første frakke + 12 andre items
  • Limiteret oplag (20-50 pieces af hver)
Close Up And Private x AN IVY KOLLEKTION 2

Vi fortsætter vores rejse med kunstner og stilikon Sergei Sviatchenko. Sammen er vi klar med vores andet designsamarbejde, der igen sætter fokus på den distinkte tilgang til garderobeklassikere, som definerer både Sergei Sviatchenkos personlige stil og hans anerkendte blogunivers, Close Up And Private.

I mere end et årti har kunstneren og modelegenden Sergei Sviatchenko sat et vigtigt aftryk på det danske og internationale modelandskab. Med det anerkendte og revolutionerende blogprojekt Close Up And Private, med sin distinkte personlige stil samt en række kollektionssamarbejder har Sviatchenko formået at give et nyt og forfriskende liv til den klassiske del af herregarderoben – og han har været en enestående inspirationskilde for mænd i alle aldre.

Nu er Sergei Sviatchenko så klar til at fortsætte sin fælles rejse med os. Sammen lancerede vi i 2020 minikollektionen ’The Splash’, og nu præsenterer vi anden del af vores kollektionsprojekt, ’The First Snow In Bauhaus’. Samarbejdet bygger videre på Close Up And Private og Sergei Sviatchenkos signaturlook og indeholder både skjorter, slips, sokker, kasketter, bælter og en let frakke.

”Vores første samarbejde ’The Splash’ fra sidste år var en stor succes, og jeg er glad for at fortsætte samarbejdet med AN IVY og udvide vores univers. Vi deler en unik fælles forståelse for det stilistiske og æstetiske, som virkelig indkapsles i den nye kollektion”, fortæller Sergei Sviatchenko.

Kollektionen fortsætter også den konceptuelle tanke fra debutkollektionen. Alle items kan således mikses og matches. Samtidig har fokus igen været at skabe æstetiske overraskelser gennem små detaljer og farvekombinationer på kollektionens respektive items, ligesom ’The Etiquette For The Modern Classicst’ – et manifest om påklædning – igen kan læses på en label flere steder.

Samtidig byder kollektionen på silkeslips med CUAP-detaljer, kasketter og knæhøje ribsokker, som på subtil vis inkorporerer stærke farver med reference til Sviatchenkos kunstneriske LESS-univers. Endvidere binder en tynd, vintageinspireret frakke i tern kollektionen sammen.

”Jeg kan se alle iklæde sig denne kollektion – uanset alder. Fra min kones mor til min vens børn og ham selv. Kollektionen er både komfortabel og ubesværet”. fortæller Sergei Sviatchenko og fortsætter:

”Min reference til denne kollektion skal findes i den tyske kulturbevægelse Bauhaus og dets grundlæggere Walter Gropius samt Wassily Kadinsky. Gennem mange bøger har jeg fundet små detaljer, som har været udgangspunkt for inspirationen. Det kunne være arkitektens skjorte, den tynde lange dustcoat eller andre fine detaljer, som tilsammen har skabt en collagelignende kollektion af fragmenter og tanker fra blandt andet dette univers. Parallelt har jeg også haft samme inspiration til min serie af malerier af netop samme navn: ”The First Snow in Bauhaus”, afslutter han.

”I vores optik er Sergei Sviatchenko verdens bedst klædte mand. Vi har fulgt ham og hans projekter tæt siden 2009, og hans modern classicist-univers har været en enorm stor inspiration for hele AN IVY som brand. Derfor er det igen med enorm stolthed, at vi kan samarbejde om en minikollektion, der tilmed indeholder en helt ny produktkategori i AN IVY-regi; nemlig frakken”, understreger Alexander Gram, Co-founder hos AN IVY.

Kollektionen kommer i et yderst limiteret oplag på mellem 20-50 stk. per style.

”Jeg kan se alle iklæde sig denne kollektion – uanset alder", fortæller Sergei Sviatchenko.

"I vores optik er Sergei Sviatchenko verdens bedst klædte mand. Vi har fulgt ham og hans projekter tæt siden 2009, og hans modern classicist-univers har været en enorm stor inspiration for hele AN IVY som brand. Derfor er det igen med enorm stolthed, at vi kan samarbejde om en minikollektion, der tilmed indeholder en helt ny produktkategori i AN IVY-regi; nemlig frakken".