Ekstraordinært godt klædt på - helt enkelt.

Kort efter dit køb, skriver vi til dig, hvorefter du frit kan vælge imellem alle vores slips med undtagelse af 'The Italian Collection'.

  • Altid ekstraordinært godt klædt
  • Spar helt op til 1280,- hvert år
  • Du vælger selv dine slips
  • Gratis ’overraskelse’ med hver gang
  • 10% på alle vores andre produkter
Har du spørgsmål?

Hvornår modtager jeg mine forsendelser?

Du får altid din første forsendelse med det samme, typisk går der 1-2 dage. Din næste forsendelse kommer så an på, hvilket abonnement, som du har bestilt hos os. Har du bestilt abonnementet med 4 slips pr. år, modtager du to slips med det samme og 2 slips om 6 måneder. Har du bestilt 8 slips, modtager du den næste om 3 måneder.

Kan jeg frit opsige mit abonnement?

Ved bestilling af vores abonnement, binder du dig for 2 forsendelser. Fortryder du dit køb efter de to første forsendelser, kan du altid frit opsige dit abonnement ved at logge ind på din profil og trykke 'afmeld' eller blot skrive en mail til os.

Hvilke slips modtager jeg?

Du vælger altid helt selv, hvilke slips, som du modtager. På den måde sørger vi for, at du altid får de slips, der passer ind i din personlige stil og garderobe. Vi sender dig en mail, som du blot besvarer med navnene på de slips, som du ønsker. Du kan vælge imellem alle vores slips med undtagelse af slipsene, der er en del af vores 'Italian Collection'.

Er prisen jeg kan se pr. forsendelse eller pr. år?

Prisen du ser, er prisen for hver forsendelse - men du kan også se, hvornår du modtager næste forsendelse, og hvad du betaler. Fx køber du vores abonnement med 8 slips pr. år betaler du 480,- pr. forsendelse. Dvs. du betaler 480,- når du bestiller, og 480,- igen når du modtager din næste pakke fyldt med skarpe slips.

Kan jeg risikere at få de samme slips, som jeg allerede har?

Nej, du vælger nemlig altid selv de slips, som du ønsker at modtage.

Er der mulighed for, at I vælger mine slips for mig?

Selvfølgelig. Hvis du hellere vil have, at vi udvælger de slips, som vi mener er essentielle og perfekte til årstiden, så skriver du bare det til os, så sørger vi for dette.

Hvordan vælger jeg slips til min 2. forsendelse?

Vi sender dig en mail, når tiden er inde til din næste forsendelse. Denne svarer du blot med navnene på de slips, som du ønsker at få tilsendt denne gang.

Hvad er den 'stilfulde overraskelse', som jeg får med hver gang?

Vi kan ikke fortælle, hvad det er – ellers havde det ikke været en overraskelse. Men det kan være alt fra slipsenåle og pocket squares til produkter, der kommer fra nogle af vores gode venner fra andre modebrands. Minimumsværdi hver gang er 149,- og vi lover, at du bliver glad for dem.

Vælg abonnement
Illustration