12 STÆRKE FORÅRSKØB TIL GARDEROBEN

Vi kan så småt begynde at ane forårssæsonen, og det betyder, at vi igen har lyst til at trække i lysere og lettere items. Vi har været på jagt og samlet 12 af de bedste items, du kan finde på internettet lige nu. Items, som vi gerne vil trække i dette forår – og ikke mindst style med vores slips.
Fra lyse, ukonstruerede suits til loafers, farverige sneakers og blomstrede pocket squares. 

 

JW Anderson x Uniqlo blazer, 79,90 Euro

V i er faldet pladask for Uniqlos tredje samarbejde med den britiske designer JW Anderson. Og de afslappede suits fra samarbejdet er nogle af kollektionens klart bedste pieces. Denne ukonstruerede jakke kan bruges både med de matchende bukser, men også med et par jeans eller jakkesætsbukser.

 

 

 

JW Anderson x Uniqlo bukser, 49,90 Euro

De er afslappede og brede i silhuetten, men vi kunne faktisk godt se os selv hoppe i disse og style dem med den matchende jakke, en hvid oxford skjorte, et slips og sneakers på en sommerdag. 

 

 

Mr P. Loafers, 3.177 kroner

Wauw. De her er bare flotte. Den perfekte ruskindsloafer, som vil klæde enhver mand så snart solen kigger frem. De kan findes hos MR PORTER, som i 2017 lancerede deres eget brand, Mr P. 

 

 

AN IVY slips, 349 kroner

Vi har netop fået vores bestseller 'The Ivy Silk' tilbage på lager, og med de gule striber og den navy grundfarve, er det et perfekt slips, som kan styles med stribevis af forårsfarver. 

 

Zara teknisk jakke, 449 kroner

Det behøver ikke altid være et jakkesæt eller habitjakke, som vi styler vores slips med. De tekniske jakker rammer tidsånden og ser faktisk ret seje ud med slipset som en meget formel kontrast. 

 

 

 

Derek Rose Pyjamas, 237 Euro

En forårsfrisk pyjamas, som vi gerne hopper i på de afslappede weekenddage. Og faktisk er vi så vilde med printet, at vi også gerne ville bruge skjorten til hverdagsbrug på forårs- og sommerdagene. Forestil dig, hvis man smed en hvid skjorte og et slips under. Vi er sikre på, at det kunne være super fresh. 

 

 

Prada Sneakers, 4.111 kroner

Det italienske modehus er gået retro denne sæson. Det er denne sneaker et god eksempel på, og den kunne fungere perfekt til alle blå nuancer af jakkesæt denne sæson. 

 

 

AN IVY pocket squares, 149 kroner

Få lidt farve i brystlommen! En pocket square er faktisk den nemmeste måde, man overhovedet kan give lidt farve til sit look, hvis man samtidig ønsker at holde det subtilt. 

 

 

JW Anderson x Converse sneakers, 112 euro

En klassiker, Chuck 70's, som JWA har gjort ekstra cool med sine grafiske grid allover print.

 

 

Suit Supply suit, 2.849 kroner

Selvom det stadig er tidligt på foråret, så er vi allerede begyndt at drømme om temperaturer, der indbyder til at trække i seersucker-sættene. Og dette grønne bud fra Suit Supply er virkelig svedigt!  

 

 

AN IVY slips, 299 kroner

Et afslappet og frisk sommerslips, som du igen nemt kan style med hovedparten af de ting, som du helt sikkert har i din garderobe allerede. 

 

 

A.P.C. taske, 1.420 kroner

Vi slutter af med en nylontaske, som selvfølgelig er en style, man kan bruge hele året. Men vi mener alligevel, at den har lidt ekstra aktualitet, når vi rammer de lunere måneder. 

Læs også: Fotoshootet, Mr. Mads Thalund