Vi introducerer The IVY Casual Collection

Med stor inspiration fra dresscoden på 50’erne og 60’ernes amerikanske IVY League universiteter, er vi stolte af at præsentere vores første kollektion af jersey, der tilføjer en helt ny dybde til vores univers af IVY-inspirerede garderobehjørnesten.

S iden vi etablerede AN IVY tilbage i 2013 har vores primære inspiration og referenceramme altid været den unikke og ubesværede dresscode, der prægede de især amerikanske skoler og studerende i 50’erne og 60’erne. Og efter en årrække med særligt fokus på især slips og oxford skjorter med button down kraver, er vi nu klar med en ny – og mere casual – tilføjelse til vores produktporteføje af preppy hjørnesten: Vi introducerer med stolthed The IVY Casual Collection. En kollektion, som er opbygget omkring vintageinspirerede tees og sweatshirts.

"For nogle kan det måske se en smule besynderligt ud, at vi lancerer en kollektion med t-shirt og sweatshirts, når vi startede med at designe slips. Men slipsene var et resultat af vores beundring af Ivy League-skolerne, og præcis det samme er denne kollektion", fortæller Nikolaj Dylsing Olsen, co-founder hos AN IVY.

Første drop af jersey består af fem pieces, som fordeler sig på tre t-shirts og to sweatshirts i tunge bomuldskvaliteter, som alle er produceret og syet i Portugal. Her finder man blandt andet både en grå sweatshirt og tee med navy AN IVY print, som har stærke referencer til de klassiske collegeoverdele, som man også så på de amerikanske campus som Brown og Dartmouth tilbage i tiden. 

Kollektionen består også af en navy t-shirt med gult AN IVY-print i et krakeleret look for at skabe et unikt og cool vintagelook. Samtidig går vores signaturmotiv, The Prepster, som er tegnet af den IVY-inspirerede koreanske kunster Aaron Chang, også igen i forskellige versioner på både sweat og tee.

"Med det nye jersey-drop tilføjer vi ekstra dybde til vores fortolkning af IVY-looket. De nye items er tiltænkt dagene, hvor man gerne vil være en anelse mere casual i sit udtryk og stadig have stærke referencer til IVY-garderoben, hvor jersey-elementer jo havde – og stadig har – en fremtrædende plads”, fortæller Alexander Gram og refererer til T. Hayashidas 'TAKE IVY' bog. Han slår samtidig fast, at de respektive items fra kollektionen kan styles i mange retninger:  

”Kollektionen kan styles i så mange retninger. Smid for eksempel en t-shirt under jakkesættet eller kombiner den grå sweatshirt med et par højtaljede bukser og et par loafers. Det er nogle af mine favoritstylinger."

”Vi har altid tænkt på, hvem manden, der følger os og køber vores produkter er, og hvordan den verden ser ud. Og den verden består ikke udelukkende af slips og jakkesæt. Det skal AN IVY også omfavne. Og det er den samme filosofi, som vi har i alle produkter - fra slips, skjorter og strømper - og nu til t-shirts og sweatshirts. Derfor føles det også som en naturlig forlængelse af AN IVY og hele universet omkring brandet”, afslutter Nikolaj Dylsing.

Kollektionen lanceres onsdag d. 15 december kl. 12.00 her på webshoppen. 

Læs også: 3 outfits til juleaften: Fra casual til formel prep