Vi Introducerer AN IVY Curation

Velkommen til AN IVY Curation – et univers, hvor vi håndplukker key pieces fra brands, som har sat deres aftryk på vores personlige stil de sidste mange år, og som harmonerer med vores fortolkning af det moderne IVY look.

 

BESØG AFDELINGEN HER. 

D et er ingen hemmelighed: Vi elsker tøj og især klassisk menswear fortolket på en tidsvarende måde, ligesom vi er utroligt passionerede, når det kommer til at hjælpe folk med at blive endnu bedre klædt på hver eneste dag. Derfor er vi enormt stolte af at præsentere vores nyeste tiltag: AN IVY CURATION.

AN IVY Curation er et univers, hvor grundlæggerne bag AN IVY, Nikolaj Dylsing Olsen og Alexander Bach Gram, håndplukker key pieces fra nogle af de brands, som har sat et aftryk på deres respektive garderober og personlige stil de sidste mange år. Samtidig er det items, som harmonerer med vores generelle fortolkning af et moderne IVY look.

AN IVY Curation er skabt ud fra et mantra om, at man ikke har brug for mange muligheder i garderoben. Man har blot brug for de rigtige af slagsen, så man kan mikse og matche på kryds og tværs og få mest muligt ud af hvert enkelt item. Og med vores erfaring og passion indenfor IVY stilretningen, og selvfølgelig kendskab til de udvalgte brands, som vi har klædt os i i en årrække, så føler vi os enormt godt klædt på til at tilbyde det helt rigtige produktsortiment og stylingmuligheder i afdelingen.

Tidløse suits med et twist fra svenske Oscar Jacobson i essentielle farver som grå og navy og i luksuriøse italienske metervarer præger første drop. Det samme gør forskellige varianter af penny loaferen fra OG brandet, når det kommer til netop den produktkategori: G.H. Bass. 

I takt med sæsonerne kommer vi til at udvikle kurateringen af nogle af de bedste items fra vores favoritbrands. Naturligvis side om side med produkter fra AN IVY.

Kort sagt: Med AN IVY Curation er vores vision i endnu højere grad at gøre AN IVY.dk til en online menswear destination for mænd, der ønsker at klæde sig ekstraordinært godt på hver eneste dag.

Læs også: Om velklædthed med Kristian Brandt

Relevante produkter