Velklædt Nytår: 3 Outfits Til Årets Sidste Aften

Det kan godt være, at nytåret igen i år bliver en smule anderledes. Men ikke desto mindre bør man stadig holde fast i traditionen om at være den mest velklædte udgave af sig selv på årets sidste dag. Vi samlet vores tre bud på tidløse og stilsikre outfits, som du kan trække i, når vi byder 2022 velkommen. 

Foto: Jon Grossert

Å rets sidste dag nærmer sig med hastige skridt. Og selvom nytårsaften igen i år bliver anderledes, så føles det nærmest vigtigere end nogensinde, at man i det mindste holder fast i traditionen om at være ekstra velklædt på årets sidste dag.

Når det kommer til den formelle garderobe ala evening wear eller ligefrem black tie, som dresscoden på en nytårsaften kan lægge op til, er der efterhånden uendelige takes på genren. Mangler du endnu mere inspiration, så bare tjek GQ's adskillige reportager ud fra diverse røde løbere. Men uanset om man er til tuxedo eller jakkesæt, slips eller bow tie eller noget helt tredje på nytårsaften, så er essencen, at den 31. december markerer den perfekte anledning til at runde året af med outfit lidt udover det sædvanlige.

I anledning af nytårsaften har vi stylet 3 forskellige AN IVY-looks, som du kan lade dig inspirere af. 

Look 1

Første look indkapsler vores preppy fortolkning af den klassiske nytårsuniform i den forstand, at den traditionelle ensfarvede butterfly, som hører fx. black tie-looket til, er byttet ud med en stribet 50'er inspireret version fra vores collab med Sergei Sviatchenko og Close Up And Private.

Samtidig er vi gået for en penny loafer – den alsidige preppy signatursko – på fødderne, som med sit historiske look giver en my af casualness til et stadig formelt look og elegant look. 

Er man ikke til smoking, men vil man stadig gerne have et jakkesæt, der har noget ekstra at byde på rent æstetisk, så kan det dobbeltradede jakkesæt fra Oscar Jacobson være et oplagt valg. Afhængigt af, hvordan man styler det, så kan det trækkes i utallige retninger: Fra hverdag med t-shirt og sneakers til poplin skjorte og bow tie på årets sidste aften.   

Shop her: Blazer // Bukser // Bow Tie // Skjorte // Strømper // Sko // Pocket Square

Look 2

 

Et tidløst look til klassicisten. Ja, det bliver ikke mere elegant og klassisk end iklædt en navy eller sort tuxedo, som styles med en sort bow tie i silke, en hvid skjorte, som i dette look kommer fra vores collaboration med Close Up And Private, en hvid pocket square samt et par elegante tassel loafers på fødderne fra AN IVY Curation. 

Er du på udkig efter en uniform til nytåret, som du kan gå for igen og igen, år efter år, så har du den lige her. 

Shop her: Bow Tie // Skjorte // Strømper // Sko // Pocket Square (Smoking er Alexanders egen). 

Look 3

Er slips i højre grad den rette accessory for dig på årets sidste aften, så kunne dette look være en kandidat. Igen er Alexander klædt i det dobbeltradede jakkesæt fra Oscar Jacobson. Denne gang i en grå version i den luksuriøse Vitale Barberis fabric, som er stylet med et klassisk paisleymønstret slips og en burgundy klud i silke for at skabe lidt farvespil til looket. 

Skjorten med den runde kontrastkrave tilføjer igen et pift af den elegance, som hører sig til på nytårsaften, mens de hvide sokker er et oplagt valg, hvis man ønsker at udstråle en lille smule legesyge med sit ellers formelle look. 

 Shop her: Blazer // Bukser // Slips // Skjorte // Strømper // Sko // Pocket Square

Godt nytår!