Uniformen til de varmeste sommerdage

Sommersæsonen indbyder til lyse og florlette looks. Og uanset hvor i verden, din sommer kommer til at udspille sig, sørger vores velklædte spanske ven, Mr. Carlos Dominquez, for inspirationen til din uniform på de allervarmeste dage. 

S ommeren er den perfekte sæson til at udfordre status quo, når det kommer til sin personlige garderobe. De lyse og lange dage inviterer nemlig til at træde ud af sin komfortzone og friske sine garderobevalg og stylinger op – fx. med nye farvekombinationer og silhuetter. Og vores velklædte ven, Madrid-baserede Mr. Carlos Dominguez, leverer solid inspiration til et look, der skriger på sommer ovenfor.

Uanset om din sommer kommer til at udspille sig herhjemme, på den franske Riviera, i Bobolihaven i Firenze eller et fjerde sted, så kan du passende lade Dominquez' look være en reference og inspiration, når du skal klæde dig på i farvekombinationer, som skiller sig ud fra de klassiske navy og grå toner, der ellers dominerer herregarderoben. Carlos Dominquez look er indbegrebet af stilfulde sommervibes, når han mikser vores bowling skjorte i lyseblå med et par hvide suit pants og et par loafers.

Skjorten kan du shoppe herunder, ligesom vi anbefaler, at du kigger mod disse lyse dress pants fra Gant, hvis du ikke allerede har et par i garderoben. Og skal du fuldende stilen i bedste sommerstil, kan du passende tilføje disse loafers fra Aimé Leon Dore til din garderobe. 

Læs også: Gør Små Øjeblikke Store #3

Relevante produkter