The Ivy Club: Lookbook AW20

De første drops fra vores efterårs- og vinterkollektion 2020, 'The Ivy Club', er så småt begyndt at lande på webshoppen. Og 'The Ivy Club' er en samlet kollektion, som mere end nogensinde indkapsler vores DNA, kerne og kærlighed for den preppy stilbevægelse. Vi tog i Frederiksborg Slotshave for at skyde en editorial til kollektionen, som du kan udforske lige her. 

Foto: Jon Grossert / Model: Jonas Albrechtsen 

M ed vores AW20-kollektion, 'The Ivy Club', går vi for alvor tilbage til rødderne og indkapsler kernen af vores DNA. 'The Ivy Club' er nemlig en kollektion, der omfavner og hylder den ikoniske preppy-stil fra Ivy League-universiteterne, som altid har spillet en væsentlig rolle i alt, vi har foretaget os i AN IVY-regi.

Kollektionen er selvsagt centreret omkring forskellige fortolkninger af de regimentstribede silkeslips, essentielle button-down skjorter i klassiske farvekombinationer, grosgrainvævede bælter (lander snart) , lædervarer som punge, passport covers og kortholdere, dad caps med broderede motiver fra en verden af preppy sportsgrene og meget mere.

Altsammen en palette af items, som manifesterer vores evige kærlighed for den ikoniske preppy stilbevægelse, som for alvor bed sig fast i herregarderoben tilbage i 50'erne og 60'erne – og som er mindst ligeså aktuel den dag i dag. 

Gennem kollektionen introducerer vi også et udvalg af printede og vævede silkeslips i klassiske mønstre som det alsidige paisley-mønster, ligesom vi også kommer overdimensionerede firkanter, som er inspireret af smukke vintageslips, som vi har fundet på vores rejser til Italien. 

Vi er også enormt stolte af at præsentere et udvalg af grafiske silkeslips i denne kollektion, som er lavet i samarbejde med det anerkendte København-baserede designstudie Nina Bruun. Det byder blandt andet på en række kæde-designs samt badminton-motiver, som er en hyldest til den spæde opstart af AN IVY. 

Som en tilføjelse til vores hovedlinje, er vi også stolte af at kunne præsentere drop 2 fra vores eksklusive linje 'The Italian Collection'. En kollektion, som er håndlavet i Como, Italien, af nogle af verdens dygtigste slips og accessories-producenter.

Drop 2, som lander i starten af september, byder på en række håndlavede grenadine-slips i både stribede og ensfarvede versioner. Endvidere kan du finde strikkede silkeslips i iøjnefaldende colorblock kombinationer samt shantung-slips i jordfarver og smukke popfarver.

Vi er også stolte af at kunne debutere med vores første klassiske bælter, som ligeledes er produceret i Italien. Disse kommer både i den elegante grynede læder og ruskind. 

Vi er stolte af at præsentere 'The Ivy Club', som igen hylder vigtigheden af at udmærke sig i alle aspekter af livet – og med kollektionen støtter vi stolt visionerne og ambitionerne hos de stigende antal af mænd, som gør en dyd ud af at være velklædte. 

Velkommen til vores univers, efterår og vinter 2020. 

Se alle nyheder lige HER