Lookbook

The Italian Collection Drop 3 Lookbook

For tredje sæson i træk er vi stolte af at præsentere vores eksklusive linje, The Italian Collection. Se lookbooken her.

Foto: Jon Grossert 
Model: Evan Sebastian

T he Italian Collection byder på det absolut ypperste indenfor kvalitet og design, når det kommer til slips og bælter. Og igen – for tredje sæson i træk – er vi klar med en kollektion, som vi er enormt stolte af at præsentere.

Kollektionen består i denne sæson af 13 pieces. Og igen har vi opbygget den omkring unikke metervarer og enestående konstruktioner. Det kommer blandt andet til udtryk i de karakteristiske Shantung silkeslips, som vi flere gange har beskrevet som vores absolutte favoritslips her på AN IVY-kontoret – både på grund af looket, men også alsidigheden, når det kommer til styling. Fællesnævneren for Shantung slipsene er nemlig den opkradsede overflade, som kun kan produceres meget få steder på verdensplan.

Drop 3 indeholder også fire Grenadine slips, som er kendetegnet ved den elegante og komplekse vævning, samt fem bælter i grynet læder og ruskind – alle med runde spænder, som både fungerer i jakkesætsbukserne og med jeans.

Alt sammen er produceret i Como, Italien, af traditionsrige producenter, der har været eksperter på området i mere end et århundrede. Samtlige pieces er i øvrigt  produceret i et meget limiteret oplag. 

SHOP KOLLEKTIONEN HER

Læs også: Gør Små Øjeblikke Store #1
Læs også: SS21 Loobook: 'Signatures'

 

 

Relevante produkter