THE AN IVY MORNING: DEN PERFEKTE MORGENRUTINE

Hvordan ser den perfekte morgenrutine ud? Opskrifterne er mange, men i denne uges The Ivy Post viser AN IVY-teamet, hvordan dagen kan kickstartes på den bedst tænkelige måde. 

Video: Victor Jones 
Model: Jon Hjelholt 


O pskrifterne på den perfekte morgenrutine er mange. En simpel søgning på Google viser, at der findes utallige bud på, hvordan man bedst indleder dagen. Selvom budene på den perfekte morgen er mange, er der én fællesnævner blandt dem alle: Det gælder om at stå op i så god tid, at du altid kan nå dine faste rutiner og ritualer.

Netop den approach er også essencen i vores morgenrutine, som kan indkapsles med 8 ideelle steps. Lad dig inspirere af dem i denne uges The Ivy Post video. 

Kickstart dagen med dit favorittrack 

Med et stærkt track på anlægget, kan det kun blive en god start på dagen. Uanset om din morgen skal starte med blød melankoli fra Lana Del Rey eller et track fra den udefinerbare nye plade fra Tyler The Creator, går en god morgen og et godt track altid hånd i hånd. 

Prioriter og perfektioner din grooming-rutine 

Det gælder om at gøre sig umage i alle livets facetter. Også når det kommer til groomingdelen, som – lad os bare være ærlige – i mange år har været lidt af et tabu for mange mænd.

Heldigvis er flere og flere mænd begyndt at gøre en god grooming-rutine til et fast morgenritual. En rutine, som både passer på huden, men også giver en følelse af velvære hele dagen. 

Start altid med et bad, hvor du passende samtidig kan visualisere, hvad dagen kommer til at byde på. Afslut badet med et koldt gys, der for alvor kickstarter kroppen. Efterfølgende står den på selve grooming-delen. Vi anbefaler, at du som minimum investerer i en god ansigtscreme, en parfume (Byredo er altid en god idé), og selvfølgelig det nødvendige grej til en god barbering. 

Vælg dagens suit og oxford skjorte-kombination

En vigtig del af morgenrutinen består af at vælge den perfekte kombination af skjorte og suit. Sørg som minimum for at have de essentielle elementer hængende i garderoben som et velsiddende suit i navy og grå, ligesom du også bør have mindst én oxford skjorte i både hvid, blå og stribet. Det gør det nemt og stilsikkert at vælge hver eneste dag. 

Stryg kun din skjorte let 

Måske kan det lyde lidt atypisk, men faktisk synes vi, at der er noget cool og forfriskende over en oxford skjorte, som kun er let strøget. Modsat den mere dressy business skjorte behøver Oxford skjorten ikke altid fremstå fri for folder og krøller. Stryg den derfor kun let, så skjorten får et casual look. 

Vælg dagens slips 

Et af dagens vigtigste og sjoveste valg. Skal dagens look byde på striber, mønstre eller noget helt tredje, når det kommer til slipset? Du kan se alle vores slips lige HER.

Bind the four-in-hand knot 

Den eneste knude, du skal kende, når det kommer til slipset, hvis du spørger os. Vil du vide hvorfor, så se mere HER

Bryg en god kop kaffe 

Enhver morgen starter selvfølgelig bedst med en god kop kaffe. Sørg for at sætte tid af til at brygge en velsmagende kop, og sørg selvfølgelig også for, at du har tid til at nyde den – eventuelt mens du læser dagens avis eller surfer gennem dagens første nyheder på din iPad. 

Husk de små og afgørende detaljer 

En pocket square og en slipsenål er altid skarpe valg, hvis du vil fremstå velklædt og udstråle, at du har styr på detaljen. Så slut din morgenrutine af med de små, men afgørende detaljer inden du er klar til at erobre dagen. 

Læs også: High Summer '19-kollektionen er landet - Sådan styler AN IVY-teamet den