FOTOSHOOTET: MR. MADS THALUND

Mød Mads Thalund. En af vores mest velklædte venner, som på en afslappet, smart-casual-måde formår at gøre slipset til en naturlig del af sin hverdagsgarderobe. Og ja, hos Mads kan stribede slips og ternede skjorter sagtens gå hånd i hånd – også selvom det er en vovet kombi.  

Foto: Victor Jones 

 

 

V i er igen teamet op med en af vores gode og ikke mindst velklædte venner, Mads Thalund, for at dokumentere hans stil. Faktisk mener vi, at hans stil er indbegrebet af det smart casual-udtryk, som har floreret i modesammenhænge i en årrække. For Mr. Thalund formår på skarpeste vis at mikse elementer, som både er afslappede og formelle. Og slipset, dét har naturligvis også en fremtrædende plads i garderoben.

 

 

Ofte er formelle elementer som den dobbeltradede jakke og brogues stylet med jeans og endda ternede skjorter og stribede slips, som du eksempelvis kan se på looket ovenfor. En modig kombination, som fungerer til perfektion hos Mads, fordi han med valget af items balancerer perfekt mellem noget afslappet, noget formelt og noget preppy. 

 

 

Står den ikke på jeans og blazer-kombien, vender Mr. Thalund den ofte om, når han mikser en kabelstrik med jakkesætsbuker, oxfordskjorten og et par Chelsea-støvler.

Mr. Thalunds stil er indbegrebet af vores definition af at klæde sig smart casual.  

Du kan lade dig inspirere endnu mere af Mads Thalund på Instagram HER

Læs også: AN IVY-teamets forårsstil – fra dobbeltradet til workwear