SS21 Lookbook: 'Signatures'

Vi introducerer første drop fra vores forårs-og sommerkollektion 2021, 'Signatures'. En kollektion, som er opbygget med ambitionen om at gentænke slipset med genkendelige signaturdetaljer og unikke broderier fra både sportens og naturens verden. Se lookbook her. 

Foto: Victor Jones 
Model: Rasmus Hoeeg

 

E ndelig kan vi løfte sløret for første drop fra vores forårs- og sommerkollektion 2021. En kollektion, vi har set utroligt meget frem til at lancere. For vi har valgt at dedikere denne kollektion til unikke signaturdetaljer og tanken om at gentænke slipset med en lang række legende og kreative designs.

Kollektionens kerne er motivdesigns, hvor vi har hentet inspiration fra både naturens og sportens verden. Vi har vævet oversize motiver ind i klassiske silkeslips for at give dem et unikt og kreativt touch. Det kommer blandt andet til udtryk gennem en fortolkning af Bjørn Borgs ikoniske look fra 70'erne, baseball-referencer og mere. 

 

Kollektionen består også af flere nye takes på signaturslips med enkelte striber i asymmetriske bredder, ligesom vi naturligvis også er klar med en række designs i de mere klassiske stribede versioner. 

Se alle items fra det første drop HER og hele vores lookbook nedenfor. 

Læs også: Gram Guider: Har du lavet nytårsforsæt for din garderobe? 

 

 

 

Læs også: AN IVY PICKS: 10 jakker, frakker og blazere fra vinterudsalget

 

 

 

 

 

 

Læs også: Gram Guider: Take Ivy og 5 evigtgyldige regler fra Yales ikoniske dresscode

Relevante produkter