Se Billederne Fra Vores Showroom Åbning

I fredags slog vi dørene op til vores nye showroom på Nansensgade i København. Se billederne fra den hyggelige aften, der stod i slipsets tegn. 

Foto: Daniel Overbeck 
Tak til Svaneke Bryghus og Erik Sørensen for samarbejdet

M ed vores nye vinterkollektion kurateret på showroomets runde bord, skjorter hængende på racks langs lokalets rå, hvide vægge, lys i AN IVY-neonskiltet, øl og vin fra Svaneke Bryghus og Erik Sørensen, og ikke mindst besøg fra en masse skønne gæster, kunne vi fredag indvie vores nye showroom i hjertet af København, nærmere bestemt Nansensgade 86

Showroomet markerer endnu et nyt kapitel for AN IVY, som vi var enormt beærede over kunne indlede og dele med vores kunder, venner og samarbejdspartnere. Tak for supporten! 

Samtidig markerer åbningen af showroomet nu, at du – efter aftale – vil kunne kigge forbi alle ugens hverdage og få et nærmere kig på vores kollektion, ligesom vi glædeligt deler ud af råd og stylingtips – uanset om du skal give en julegave eller klædes på til julefrokosten. Endvidere vil der i den kommende periode blive afholdt forskellige arrangementer i showroomet. Så hold øje med vores Instagram og Facebook, hvor vi løbende vil annoncere de forskellige evens. 

Fang os her:
AN IVY 
Nansensgade 86, kld th 
1366 Kbh K
Sms el. ring for aftale: 28 89 73 31   


         


   


   


   


   


   


   


  

   

 

  

Læs også: Adventskalenderen til den velklædte mand