Sæsonens Skarpeste Huer Er Landet

Hvis du spørger os, bliver det ikke mere stilsikkert i de kolde efterårs- og vintermåneder, end med en ribstrikket donegal-hue i den fineste uldkvalitet på hovedet. Og netop vores fortolkning af donegal-huen er nu landet. Den er Made in Scotland og kommer i hele syv skarpe colorways – og så er huerne i øvrigt produceret hos en af verdens førende producenter. Fang sæsonens skarpeste huer her. 

D a vi i foråret begyndte at drøfte, hvordan den skarpeste hue kunne se ud til efterårs- og vintersæsonen, var der ingen tvivl på AN IVY-kontoret: Vi skulle selvfølgelig gøre den ribstrikkede donegal-hue i uld med de karakteristiske nistrede detaljer til en del af vores AW19-kollektion. Sådan startede det, og det blev kun endnu bedre derfra

 

For kort efter teamede vi op med en producent fra Skotland. Den skotske producent, der har Woolmark licens og kun bruger naturligt garn for at holde produktionen så bæredygtig som muligt, har i generationer været eksperter indenfor især produktionen af headwear – faktisk mere end 150 år –, hvor de har kreeret nogle af verdens mest luksuriøse huer, og hvor såvel kvalitet som farverne på den uld, de bruger, har været synonym med deres sublime produkter. 

Shop huer HER

Netop derfor besluttede vi at designe huen i hele syv colorways – fra de klassiske grå og blå toner til de mere vovede i armygrønne, bordeaux og beige versioner,  der hver især får et unikt look med de nistrede og farverige detaljer, der subtilt kommer til udtryk donegal-garnet.  

Og resultatet taler sit eget tydlige sprog, hvis du spørger os. 

Hver hue kommer også med en enkelt, sømløs fold og naturligvis et tidløst look, som i en styling-kontekst fungerer mindst ligeså godt med dit skarpeste jakkesæt og slips, som på de afslappede dage, hvor uldfrakken, jakkesættet og slipset er erstattet af dynejakken. 

Vi introducerer hermed vores donegal-huer, der kommer i syv fantastiske colorways. Tjek dem ud herunder og lad dig inspirere af vores stylinger, der viser, at man nemt kan gå alsidigt til værks, når huen skal styles ind i hverdagsgarderoben. 

Hue: Beige Donegal Beanie // Skjorte: White Oxford Shirt // Slips: The Ivy Silk

Hue: Light Grey Donegal Beanie // Slips: Shades of Blue Textured // Skjorte: The Striped Oxford Shirt

Hue: Cobalt Blue Donegal Beanie // Slips: Burgundy Textured // Skjorte: The Striped Oxford Shirt

Hue: Burgundy Donegal Beanie // Slips: Taped Grey //  Skjorte: White Oxford Shirt

 

Hue: Charcoal Donegal Beanie // Slips: Black Grey Timeless Silk //  Skjorte: White Oxford Shirt

Hue: Army Green Donegal Beanie // Slips: Solid Textured Navy // Skjorte: Blue Oxford Shirt

Slips: Navy Donegal Beanie // Slips: The Refined Preppy Silk //  Skjorte: The Striped Oxford Shirt

Relevante produkter