Om Velklædthed og At Gøre Sig Umage Med Mr. Kristian Brandt

Kristian Brandt arbejder til dagligt som pædagog, og han er samtidig en af Danmarks bedst klædte mænd. Hvordan forbinder man de to ting, og hvorfor er det så vigtigt at gøre sig umage? Det fortæller stilprofilen om i denne video.

 

A t Kristian Brandt til dagligt arbejder som pædagog er ikke ligefrem indlysende, når man betragter hans personlige stil. En stil, som mere end 20.000 dagligt bliver inspireret af på Instagram, og som blandt andet har fået ham på Euromans liste over landets bedst klædte mænd i 2018. Men pædagogjobbet, som typisk inkluderer masser af timer på fodboldbanen og i køkkenet med børnene, forhindrer ikke Mr. Brandt i at føle sig velklædt hver eneste dag, når han går ud ad døren – for det gør en kæmpe forskel, som han beskriver det.

Vi satte Kristian Brandt i stævne hos vores naboer på Hotel Ibsens i København for at tale nærmere om, hvorfor det er vigtigt at gøre sig umage med sin påklædning, om fordomme, om vigtigheden af oxford skjorten i hans garderobe, hans casual tilgang til styling af slipset og meget mere.

Læs også: Gør Små Øjeblikke Store #3

Relevante produkter