Ny Kollektion: 5 Skarpe Strikslips

Så er der nyt - fem skarpe, strikkede slips. Det perfekte slips, når dit look skal balancere mellem det formelle og mere casual udtryk.

 

D et strikkede slips har altid været en personlig favorit. Og med nuværende trends og tendenser, har det måske aldrig været mere aktuelt. Det er nemlig et slips, der balancerer perfekt imellem det formelle og mere casual look. Og netop derfor er et strikslips så vanvittigt alsidigt. Du kan nemt bære det sammensat med dit skarpeste jakkesæt, mens det også fungerer utrolig godt på de mere afslappede dage fx med et par chinos eller en denim jakke. Og nu er der kommet fem spændende nyheder, der alle kan noget på hver deres måder. Alle lavet i klassiske og essentielle farver, men samtidig også med den lille kant, som vi hos AN IVY elsker så meget. Lad os introducere dem alle:

 

The Favorite Knit

 

 

Denne farve-kombination er udødeliggjort af de Amerikanske Ivy League skoler. Mørkeblå sammensat gyldne striber. Det fungerer! Vi siger ofte, at enhver mand bør have et mørkeblåt strikslips i sin garderobe, og dette er et særdeles godt bud, hvis du endnu ikke har fundet det rette for dig endnu. De gyldne striber giver det ellers klassiske slips en moderne og livlig kant, som særligt vil fungere dette forår og sommer. 

Køb Nu

The Zig-Zag Knit

 

 

En helt ny style for os er dette fantastiske zig-zag mønstret strikslips lavet i de to komplimentære farver bordeaux-rød og mørkeblå. En farvekombination, der aldrig fejler. Mønstret giver slipset et fantastisk udtryk, og er en skarpt alternativ til de ensfarvede, strikkede slips som altid er en sikker vinder. 

Køb Nu

Timeless Black Knit

 

 

Som navnet også indikerer, så er det sorte strikslips tidsløst. Men nogle gange har klassikerne brug for en lille opgradering, og netop det sørger de røde striber for. Det sorte slips ser altid vanvittigt flot ud sammensat med en hvid skjorte og selvfølgelig det grå jakkesæt. Men prøv også dit med en blå-stribet skjorte som vi har stylet det med på ovenstående billede. 

Køb Nu

The Trusted Knit

 

 

Igen, en af vores absolut favorit farvekombinationer. Den mørkeblå farve sammensat med mørkegrøn og gyldne striber. Det fungerer bare! Et slips der i den grad har sin inspiration fra den preppy stilart. Derfor blev dette fantastiske strikslips også stylet med et par grå habitbukser, en hvid Oxford Button Down Skjorte og en ekstra sommerfrisk seersucker blazer. Måske inspiration til dit kommende sommer-look?

Køb Nu

The Crisp Knit

 

 

Vi kan godt være lidt farveforskrækket nogle gange. Men et friskt, rødt strikslips med hvide og mørkeblå striber fungerer. Særligt til din hvide skjorte, som slipset er sammensat med her. De hvide og mørkeblå striber toner den røde farve ned, som gør den utrolig nem at bære. Men det er sku skønt at bære lidt farver - særligt her om forår og sommer. Går fantastisk godt med dit navy jakkesæt! 

Køb Nu

Relevante produkter