MED SLIPS OG OXFORD SKJORTE I THE OLD BARBER SHOP

Du kender nok allerede Morten og Jonas fra The Old Barber Shop på Skindergade 36 i København. De karakteristiske frontfigurer for tattoo salonen, der i flere år blev fulgt tæt af TV3. Vi slog et smut forbi forleden og fik dem i favorit oxford-skjorten og slipset fra AN IVY – og netop oxford skjorter og slips har i en årrække defineret de to mænds personlige og karakteristiske stil.

 

 

Igennem flere år kunne du på TV3 følge dagligdagen på Skindergade 36, hvor The Old Barber Shop huserer. Det var først og fremmest et herligt program. Og udover det smittende gode humør, som Morten og Jonas altid er galante for at levere, var noget af det, som vi virkelig blev inspireret af, da programmet løber over skærmen, den personlige stil hos stedets to frontfigurer Morten og Jonas. En stil, som hovedsagligt bestod af slips, oxford-skjorter og afslappede jakkesæt, hvilket fungerer som en skarp kontrast til deres mange tatoveringer. 

 

 

Forleden lagde vi turen forbi butikken for at hilse på vores to gode venner. Ikke for at få en tattovering, men derimod for at lade Morten og Jonas plukke deres favoritter fra det nyeste AN IVY drop. Her faldt valget på de grønne toner som 'The Green Striped Preppy Silk' og 'The American 50's Knit'. 

Samtidig fangende Victor Jones skarpe linse et par skud af Jonas og Morten i de nyeste slips og vores oxford-skjorter (fuldt sortiment tilbage på vores lager om et par måneder). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relevante produkter