Britisk Elegance: Mathias Le Févre Styler Sine AN IVY Favoritter

Med sin distinkte signaturstil er danske Mathias le Févre for længst blevet en af de vigtige profiler at følge på Instagram, hvis man elsker klassisk menswear. Vi teamede op med den London-baserede stilguru og lod ham fortolke sine AN IVY-favoritter fra den aktuelle kollektion. 

Foto: Nick Tydeman

M athias le Févre er en af Danmarks klart bedst klædte mænd, hvis du spørger os. Den 24-årige dansker, der for mere end fem år siden flyttede til den klassiske herreekviperings epicenter, London, for at forfølge sin drøm indenfor mode- og livsstilsfeltet, har for længst manifesteret sig i det internationale modelandskab med sin distinkte signaturstil, der præges af Savile Row-vibes, 70'er referencer og generelt en bred potpourri af misundelsesværdige jakkesæt – og så er han ikke mindst en flittig bruger af slips.

 

"Jeg vil sige, at min stil er klassisk tailored med et præg af stilen fra 70'erne", fortæller han selv om stilen og fortsætter om sit forhold til slips:

"Slipset er ikke bare en ekstraordinær accessory, men det symboliserer også en vigtig mentalitet. Et slips siger dedikation, et slips viser, at man har gjort sig umage, og et slips viser commitment." 

Vi teamede op med den danske stilguru og lod ham fortolke sine slips- pocket square- og skjortefavoritter fra den nuværende AN IVY-kollektion. Se editorialen herunder og fang den danske stilguru på Instagram under @mathiaslefevre

Slips: Navy Vintage Squares // Klud: Burgundy Silk Pocket

Slips: Burgundy Copper Green Grenadine Tie

Slips: Navy Vintage Rider

Skjorte: White Oxford Shirt / Slips: Red Navy White Orange Shantung Tie

Skjorte: The Narrow Oxford Shirt / Slips: Orange Geometry Silk Tie / Klud: Navy Borders

Slips: Purple Navy Block Silk Tie (Udsolgt) / Skjorte: The Thin Striped Oxford Shirt

Slips: Navy Vintage Rider

Slips: Burgundy Copper Green Grenadine Tie

Skjorte: The Narrow Oxford Shirt / Slips: Orange Geometry Silk Tie / Klud: Navy Borders

 

Relevante produkter