Lookbook: The Italian Collection Drop 2 AW20

Vi er stolte af at præsentere 2. drop fra 'The Italian Collection'. Vores eksklusive og limiterede linje, skabt til connaisseuren i samarbejde med nogle af verdens førende og mest traditionsrige producenter i Como, Italien. Udforsk lookbook hér. 

Foto: Daniel Overbeck – Model: Jon Hjelholt

D et var med stor stolthed, at vi tilbage i foråret kunne slippe 1. drop fra vores nye, eksklusive linje, ’The Italian Collection’. Et projekt, vi i flere år har arbejdet på at få til at ske, og som samtidig markerede en milepæl for os hos AN IVY.

Læs mere: Vi introducerer 'The Italian Collection'

Og det er derfor også med mindst ligeså stor stolthed, at vi nu kan præsentere 2. drop fra ’The Italian Collection’ som en del af vores AW20-kollektion. For anden sæson i træk har vi samarbejdet med nogle af verdens dygtigste og mest traditionsrige producenter fra Como i Italien for at skabe accessories i luksuriøse kvaliteter til connaisseuren, der sætter pris på de små detaljer og unikke metervarer.

"Vi er helt enormt stolte af at fortsætte vores arbejde med de dygtige producenter fra Como, Italien. Og igen står vi med en kollektion, som rammer det perfekte mix af luksus, preppy-referencer og i særdeleshed sprezzatura-vibes, som indkapsler essensen af 'The Italian Collection'", fortæller Alexander Gram, co-founder AN IVY. 

Igen har udgangspunktet for kollektionen været at designe silkeslips i nogle af vores absolutte favoritkvaliteter. De unikke metervarer, som er blevet brugt, kan kun produceres og væves i Italien på ganske få fabrikker. Som den opkradsede shantung-silke, den komplekse og luksuriøse grenadine silke, og ikke mindst det casual og stilsikre strikkede slips.

Farvetonerne bevæger sig i efterårspaletten med burgundy, kobber-nuancer, dyb navy og jordtoner, mens vi også har inkorporeret overraskende og subtile popfarvevalg som orange, lyserød og lyseblå, der giver et frisk pust til dine efterårs- og vinterlooks.

Samtidig markerer kollektionen også en introduktion af en ny produktkategori, nemlig bælter. Kollektionen byder således på fire aktuelle takes på de klassiske bælter med runde spænder i grynet læder og ruskind. Her står især det navy bælte i grynet læder med rundt, guldfarvet spænde som et key piece i kollektionen. 

'The Italian Collection' Drop 2 er netop landet her på siden. Alle styles koster 699 DKK, og du kan finde dem lige HER

Læs også: The Ivy Club: Lookbook AW20