AW19 Lookbook: Casual Eller Formel? Sådan Bærer Du Slips Til Enhver Lejlighed

Uanset om du foretrækker at klæde dig casual, sporty eller formelt, så har slipset sin berettigelse i herregarderoben. Vi er klar med vores AW19-lookbook, der igen slår en streg under slipsets alsidighed – og ikke mindst, hvordan du kan style det på adskillige måder. 

Foto: Victor Jones 
Model: Andreas Alstrup 
Location: Sacrecoeur Design Apartment 

B estår din hverdagsgarderobe hovedsagligt at suits, en kombination af overshirts og jeans, eller sniger en hoodie sig ligefrem ind i ny og næ? Uanset om du foretrækker det formelle eller casual look til hverdag (og i weekenden for den sags skyld), så kan du nemt og stilsikkert inkorporere slipset i din garderobe

 

Vi er klar med en splinterny lookbook til vores AW19-kollektion. En lookbook, der igen cementerer, hvordan slipset kan trækkes i adskillige retninger. Se lookbooken herunder og læs de mange forskellige stylingtips.

OXFORD SKJORTE OG LOAFERS. Et af vores favoritlooks, der balancerer til perfektion mellem det casual og formelle. En simpel oxford skjorte kombineret med et slips, et par løse jakkesætsbukser og loafers. Hvis ikke dette look allerede er en del af din rotation i hverdagsgarderoben, så bør du bestemt overveje at inkorporere det.

Slips: TAPED GREY // Skjorte: WHITE OXFORD SHIRT
Bukser er fra A Day's March og loafers fra G.H. Bass 

FLØJLSSÆT. Hvis du – ligesom os - har en ting for sæt, men samtidig ikke nødvendigvis ønsker at iklæde dig et suit hver eneste dag, så kan du kigge mod tidens mange flotte sæt i fløjl – som dette fra A Day's March – der gør sig enormt skarpt sammen med en oxford skjorte og et preppy stribet slips. 

Slips: REFINED PREPPY SILK // Skjorte: STRIPED OXFORD SHIRT
Jakke og bukser er fra A Day's March og sneakers fra Converse

SUIT OG SNEAKERS. Tag dit klassiske suit på og byt dine lædersko ud med et par klassiske Converse 70s, og du har et kækt og stilsikkert slipse-look, der både fungerer på kontoret, på daten og ved diverse festivitas. 

Slips: BLACK TEXTURED SIGNATURE // Skjorte: WHITE OXFORD SHIRT // Pocket square: SOLID WHITE
Suit er fra Oscar Jacobson (SS20) og sneakers fra Converse

DOBBELTRADET. Et navy og dobbeltradet jakkesæt kombineret med et bordeauxfarvet slips. Det bliver næppe meget skarpere, hvis du spørger os.  

Slips: BURGUNDY TEXTURED // Skjorte: STRIPED OXFORD SHIRT
Suit er fra Oscar Jacobson (SS20)

HOODIE OG JEANS. Yes, faktisk kan slipset også sagtens fungere med en hoodie med zipper og et par jeans på dage, hvor der gerne må maxes ud på casual-barometret. 

Slips: TEXTURED SHADES OF BLUE // Skjorte: STRIPED OXFORD SHIRT
Jeans er fra A Day's March, hoodie fra Morris Stockholm og hue fra AN IVY (kommer snart)

OVERSHIRT. En overshirt kombineret med slips og oxford skjorte er også altid en god idé. Brug den blandt andet som et supplement til habitjakken. 

Slips: SOLID NAVY TEXTURED // Skjorte: BLUE OXFORD SHIRT
Overshirt er fra A Day's March og hue fra AN IVY (KOMMER SNART). 

SÆT SOM SUPPLEMENT TIL SUITET. Vi fortsætter i sæt-tankegangen, der står som et stilfuldt supplement til suitet, når man bærer slips – både dem i jordtoner som ovenfor og i en klassisk sort som herunder. 

Slips: IVY SILK // Skjorte: WHITE OXFORD SHIRT
Sæt er fra Oscar Jacobson (SS20) og loafers er fra G.H.Bass

Slips: BLACK GREY TIMELESS SILK // Skjorte: WHITE OXFORD SHIRT // Tie Bar: ALL SILVER BAR
Sæt er fra Oscar Jacobson (SS20)

MERE SUITS. Vi slutter med endnu et suit, der får et skarpt og aktuelt look, hvis man pifter det op med et slips med motiver og ikke mindst en matchende pocket square. 

 

Slips: NAVY SILK LADYBIRD // Skjorte: BLUE OXFORD SHIRT // Pocket Square: TRICOLORE POCKET
Sæt er fra Oscar Jacobson (SS20)

Læs også: 10 essentielle køb til efteråret

 

Relevante produkter