Les Deux og AN IVY lancerer minikollektion i forbindelse med Copenhagen Fashion Week

AN IVY og Les Deux slår pjalterne sammen om en minikollektion bestående af fire preppy-inspirerede slips. Kollektionen er netop landet. 

Foto: Jon Mørck 
Model: Earth 
Styling: Alexander Gram & Jon Mørck
Tak til Coco Hotel for lån af location 

D et danske livsstilsbrand Les Deux og AN IVY er teamet op om et nyt designsamarbejde. De to danske brands introducerer således en minikollektion af slips, som lanceres i forbindelse med modeugen i København i denne uge.

 

Minikollektionen er designet i fællesskab mellem de to brands i Les Deuxs designstudie på Frederiksberg, og collabet markerer samtidig Les Deuxs første slips i produktporteføljen nogensinde.

»Vores samarbejde med AN IVY er en tydelig afspejling af vores preppy-inspirerede baggrund. Slipset er et stilfuldt symbol i herregarderoben, som passer stærkt ind i vores look hos Les Deux«, fortæller kreativ direktør hos Les Deux, Mathias Jensen, og fortsætter:

»Vi kommer med den samme preppy referencebaggrund, som også kendetegner AN IVY, og derfor giver vores samarbejde så god mening. Det kommer også tydeligt til udtryk i de fire designs, vi har lavet«, slår han fast. 

Minikollektionen består af fire tidløse slips, som henter stor inspiration fra 50’erne og 60’erne Ivy League-look. Tre slips kommer i silke med karakteristiske regiment-striber, mens kollektionens sidste slips er et ternet uldslips.

»Vi er meget stolte over at samarbejde med vores gode venner fra Les Deux. Mærket er for længst blevet et go-to brand for rigtig mange danske mænd, og jeg forstår virkelig hvorfor. Les Deux er eminente til at lave tidløse essentialstil herregarderoben. Og det glæder mig, at vi kan tilføre en ny produktkategori til deres univers«, fortæller Alexander Gram, der afslutter:

»Slipsene er et stilfuldt add on til Les Deuxs kollektioner. Og vi er sikre på, at vores samarbejde kan være med til igen at understrege, hvor alsidigt et slips kan styles og bæres. For slipset er ikke kun forbeholdt formelle lejligheder og klassiske jakkesæt«.

Alle slips i kollektionen kommer i et limiteret oplag og koster 349 DKK. Minikollektionen bliver sat til salg i forbindelse med Copenhagen Fashion Week den 27. januar og kan shoppes HER

Læs også: 5 tendenser vi så under Pitti Uomo

Relevante produkter