Julegaveinspiration: Sådan Vælger Du Det Rigtige Slips Til Den Rigtige Mand

Det kan være farligt at putte folk i kasser. Men når det kommer til at vælge det rigtige slips, kan det faktisk være en hjælp. Vi guider til det helt rigtige slips lige hér. Om det så er til dig selv, eller en gave til en særlig person.

Video: Alexander Weng 
Skuespiller: Niels Justesen
Idé: AN IVY

D er er mange gode grunde til at et slips er den oplagte julegave. Først og fremmest slipper du for bøvlet med at finde den rigtige størrelse,  men samtidig ved du også, at alle mænd ser enormt flotte ud, når de er iklædt et slips.

Hvad du tværtimod kan komme i tvivl om, er, hvilket slips, der vil gøre hans jul ekstra god. Derfor har vi samlet en række bud her, du kan lade dig inspirere af, når julegaveindkøbene står for døren. 

Måske skal du give et slips til forretningsmanden, der har brug for at slipset har lidt ekstra power. Her kunne et blåt slips med striber være et oplagt valg, der vil falde i god jord hos alle. Og så er der det mørkerøde slips med et skønt og sofistikeret mønster. En smule mere iøjnefaldende, men kun på den gode måde.

Skal du derimod give et slips til vanedyret, der har lidt for mange blå slips i garderoben? Så kan du passende give et slips, der kan opdatere hans garderobe med lidt farve som den grønne. Enten med et mørkegrønt med preppy striber eller med et lysere et af slagsen med gyldne striber.

Er det Mr. Classic, der skal have en gave, så ved du, at han stoler på klassikerne. Men bare fordi det er klassisk, behøver det ikke at være kedeligt. Prøv med et blåt i en opkradset udgave, der giver lidt kant. Eller måske det sorte og grå, der også kan bruges til det meste i garderoben. 

Hos den opdaterede mand kunne et uldslips meget vel falde i hans smag – især nu, hvor de kolde måneder er over os. Det ensfarvede grå er cool og klassisk, mens det brune og mønstrede af slagsen har et mere vovet udtryk over sig.

Er han den vovede, når det kommer til at bære farver, som andre mænd måske ikke tør? Fedt! Så vil det gule og blomstrede silkeslips helt sikkert gøre et værdigt indtryk og peppe de fleste looks op med noget X-faktor. Ellers er det lyseblå slips med det hurtigste print i byen en sikker vinder.

Hos den modige vil strikslipset, som balancerer det formelle og uformelle, være en sikker vinder. Det klassiske blå slips har fået en moderne opgradering og har fået 3 skønne striber i midten af det hele. Det sorte er blevet lavet med et subtilt mønster, der giver det lidt liv. 

Og husk også slipsets bedste ven, som vi plejer at kalde den. Slipsenålen. En i sølv eller guld virker hver gang. Og din detalje sans vil imponere ham. 

Læs også: Sådan finder du den gode julegave

Relevante produkter