SS20 Lookbook: Ivy League-referencer, signaturstyles og blomsterprints

Vi er glade for at præsentere vores nye SS20 kollektion. En kollektion af slips og pocket squares, som er inspireret af 50'erne og 60'ernes Ivy League-look, og som samtidig byder på en række signaturslips, blomsterprints og pocket squares, der vil gøre dig ekstra velklædt hver eneste dag. 

Foto: Daniel Overbeck 
Model: Jon Hjelholt 
Tak til Oscar Jacobson / Hr. Birk for lån af tøj

H vis du spørger os, er der intet mere stilistisk inspirerende end 50'erne og 60'ernes Ivy League-stil. Dét er der selvfølgelig rigtig mange gode grunde til, men essensen er simpel: Måden man bar slips på dengang var enormt alsidig.

Netop slipse-lookets alsidighed er også udgangspunktet for første drop fra vores nye SS20 kollektion, som netop er landet.

Her kan slipsene nemt inkorporeres i hverdagsgarderoben, og de kan både bæres på kontoret, til festen, på daten og på de mere afslappede dage, hvor overshirten, et par chinos og sneakers foretrækkes fremfor jakkesættet og læderskoene. 

Første drop byder på ni slips, hvor vi igen har nørdet med enhver detalje, som tipping, stiches, interlining og selvfølgelig silken. Og det har gjort kvaliteten på vores slips endnu bedre end nogensinde. 

Designmæssigt byder kollektionen på striber med inspiration fra 50'er og 60'ernes skoleslips. Det tæller blandt andet en navy/grøn colorway og en nyfortolkning af vores absolutte bestseller gennem tiden: The Ivy Silk.

Kollektionen inkluderer også flere signaturslips. Som når et navy slips kommer med vores bud på et bi-motiv i triolore-farverne, og når signaturflaget har fået et nyt look.

For at tilføre en sommerlig vibe til kollektionen, er der selvfølgelig også tre skarpe printede og vævede blomsterdesigns, som vil være det perfekte valg, når du eksempelvis er iklædt dit navy jakkesæt. 

Også kollektionens pocket squares er præget af nye, lette kvaliteter i silke og bomuld, der gør blazerens bedste ven endnu skarpere, når den foldes og sættes i brystlommen.  Blandt de elleve pocket square designs finder du et bandanaprint i tre forskellige colorways, som giver et afslappet touch til dit look, når du bærer blazer eller jakkesæt. 

 

Signaturmotiverne og tricolore-detaljerne fra slipsene går også igen på flere pocket squares, mens vi også introducerer vores første pocket squares i 100% procent silke, som både kan bruges, når du trækker i det klassiske jakkesæt og i smokingen. 

Første drop fra SS20 kollektionen er online nu. Find alle slips HER og pocket squares HER

Læs også: AN IVY og Les Deux lancerer kollektion i forbindelse med Copenhagen Fashion Week.