Hvilket Slips Kan Jeg Bære Til Mit Blå Jakkesæt?

Et blåt jakkesæt er et must i enhver mands garderobe ligeså vel er et (gerne flere) slips. Det er en del af fundamentet til en komplet herre-garderobe.

Enhver mand ser godt ud i et navy jakkesæt med et slips til. Så hvilket slips skal jeg bære til mit blå jakkesæt? De fleste slips passer til et blåt jakkesæt, det er dog en tilbagevendende diskussion på kontoret, om hvorvidt man kan have et sort slips på til et blåt jakkesæt. Udover det sorte slips, som er en smagssag, så fungerer stort set alle slips til et blåt jakkesæt også et blåt slips.

 

Vi er hos AN IVY glade for at tage et grønt slips på til et navy jakkesæt, eller bare en navy blazer. De to farver spiller rigtig godt sammen og giver lidt mere farve til dit outfit uden at være for larmende, det kunne f.eks. være slips som GREEN STRIPED PREPPY SILK, som med sine blå striber passer virkeligt godt til et blåt jakkesæt. Et mere preppy valg kunne være THE REFINED PREPPY SILK, begge to er stensikre vindere. Hvis man til gengæld vil larme lidt mere, kan man tage et rødt slips på f.eks. THE RED CHAINS eller THE CRISP RED FLOWER. En pocket square er også altid en god ide til dit slips, THE SOLID WHITE fungerer altid og er essentiel for enhver mand.

 

Hvilke Pocket Squares Skal Jeg Bære Til Mit Blå Jakkesæt?

 

Til et blåt slips som THE INEVITABLE eller THE ITALIAN SILK ville en pocket square som THE NAVY ROSE passe perfekt til, fordi der begge steder er lidt rødt, som komplimenterer hinanden sammen med det blå begge steder. Det samme gælder for et slips som NAVY SILK LADYBIRD, hvor en pocketsquare som TRICOLORE POCKET også passer godt til. 

Til et grønt slips som de ovennævnte ville THE GREEN WOOL POCKET eller BRIGHT SEERSUCKER POCKET være ideelle, fordi at de komplimenterer den grønne farve i slipset, uden at være identiske med slipsene.

Til et rødt slips som et af de ovennævnte ville RED BORDERS eller TRICOLORE POCKET passe godt til, uden at larme for meget i lommen. Samtidig komplimenterer de en THE WHITE OXFORD SHIRT under dit navy jakkesæt. Læs mere om pocket squares i vores guide til pocket squares hér.

 

Dress Op & Dress Ned


 

Når man tager et slips på, skal man tænke på hvor formelt det skal være. Det klassiske silkeslips er i den mere formelle ende, men kan også blive dresset ned ved, at skifte jakkesætsbukserne ud med enten chinos eller jeans. Et strikslips eller et slips i bomuld som THE CHAMBRAY eller THE TAPED GREY er mere casual slips og vil give dit navy jakkesæt et mere afslappet udtryk. Det fungerer også fantastisk med chinos eller jeans i stedet for jakkesætsbukser, hvilket du også kan høre mere om i episode 2 af AN IVY Talks.

Hvornår du skal vælge diverse slips, kan du også læse mere om i vores slipse guide hér, hvor du også kan finde billeder af slips sammensat med navy jakkesæt, guide til bredde og længde m.m.