Derfor Mener Vi, At Vi Har Lavet Vinterens Mest Stilsikre Hue

Vi havde en klar ambition, da vi designede vores vinterkollektion. Vi ville lave sæsonens skarpeste og mest stilsikre hue. Og det føler vi, at vi har gjort. Få historien bag designet lige her. 

Video: Alexander Weng 

 

E t nyt år er skudt i gang og kulden har (endelig!) lagt sig over Danmark. Med andre ord; det er langt om længe blevet tid til at trække en stilsikker hue ned over ørerne, når man bevæger sig ud i vinterlandskabet – uanset om man klæder sig i striktrøjer og dynejakker eller jakkesæt og slips.

 

Da vi designede vores vinterkollektion til indeværende sæson, FW 19/20, havde vi en klar ambition: Vi ville lave sæsonens skarpeste og mest stilsikre hue. Og det føler vi, at vi har gjort. I et tæt samarbejde med en af verdens førende producenter fra Skotland, når det kommer til kreationen af luksuriøse uldprodukter, har vi skabt huen, der tilmed kommer i syv forskellige colorways. Få historien bag huen i videoen ovenfor, der også byder på flere forskellige stylingtips, nørdede detaljer om metervaren og ikke mindst vores bud på, hvorfor huen er en af de mest essentielle items i herregarderoben. 

Du også kan læse meget mere om huerne HER

Læs også: 7 skarpe nytårsoutfits, der får dig stilsikkert ind i det nye år