Her er dine favoritskjorter til sommeren

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Og vi tør godt garantere, at vores nyeste sommerdrop, som består af to bowling skjorter og en kortærmet button down, vil få dig velklædt gennem de varme måneder.  

S ommeren er (næsten) over os. Og efter, hvad der føles som uendelige måneder med lag-på-lag og alt for lidt vibes på den sociale og kulturelle konto, er vi endelig klar til at trække i den velklædte sommeruniform igen – og ikke mindst nyde byen og alt, hvad den har at byde på.

Med netop sommerviben i tankerne, er vi nu klar med tre nye skjorter, der får dig ekstra velklædt gennem sommeren. Vi er nemlig enormt stolte af at introducere vores summer shirts, der byder på helt nye styles og modeller til vores sortiment af essentielle og alsidige skjorter.

De nye tilføjelser inkluderer således to bowling inspirerede skjorter med stærke vintage vibes og et subtilt hint af Charlie Sheen i 'Two And A Half Men'. Bowling skjorterne kommer i hvid og blå, og begge med kontrastdetaljer på krave og brystlommer.

De to skjorter kommer også i et boxy fit, som rent stylingwise gør dem super cool og oplagte at rocke sammen med et par dresspants og loafers på de varme sommerdage. Ligeledes er de også oplagte at smide under en blazer/suit, når det skal være lidt mere formelt. Og lader du kraven være lidt flashy udenpå blazerens revers, som Alexander har ovenfor, rammer du den helt perfekte 70'er vibe. 

Droppet inkluderer også en sommerlig fortolkning af vores tidløse Oxford skjorte med button down krave og tynde striber. Stylen kommer med korte ærmer, som gør den til et smart valg uanset om du bærer den på lange dage på kontoret, eller når du skal ud med vennerne. Og det er lige netop essensen med oxford skjorten med button down krave. Den er tidløs og fungerer med alt fra dit skarpeste mørkeblå jakkesæt til et par jeans og sågar også sammen med badebukserne på sommerdagene, når du rammer stranden. 

Se alle vores skjorter HER

Læs også: AN IVY Talks #10 - Om garderobefavoritter og anekdoter

Relevante produkter