Guide Til At Vælge Det Rette Slips Til Et Bryllup

Slips til bryllup kan være en svær sag, der er mange faktorer der spiller ind. Der er meget man skal tage hensyn til, og meget at tage til overvejelse. Man vil altid gerne stå skarpt og være klædt perfekt på til dagen.

Er det et bryllup hvor sort er påkrævet så er slips som CLASSIC BLACK STRIPED SILK, BLACK TEXTURED SIGNATURE, BLACK SILK CIRCLES og THE SILK TRICOLORE vores go-to's. De er formelle, uden at være kedelige, samtidig er de tidsløse så du kan se tilbage på billederne og stadig se relevant ud om mange år. Det er et look som alle kan bære og flere burde bære. Det er slips som kan bruges i mange sammenhænge, og altid ser cool ud.

 

Eftersom at bryllupper oftest er til den formelle side foreslår vi at man holder sig til mere klassiske slips som NAVY TEXTURED STRIPES, THE BANKER, THE ROYAL, THE COUNSELOR, THE INEVITABLE, CLASSIC NAVY STRIPED SILK, THE GREY SILK TRICOLORE m.m. Det rigtige slips til et bryllup kan være svært at finde, men hvis man læser invitationen nøje og følger dresscoden, og denne slipseguide kan det aldrig gå helt galt.

Dresscodes og forventninger 

Bryllupsslips handler til dels om brudeparrets forventninger og derfor er det vigtigt at læse dresscoden nøje, og måske endda bede brudeparret om at udspecificere hvad de mener. Der nemlig ikke ét slips der er definitivt for hvad man skal have på til et bryllup, fordi at bryllupper er så forskellige. Vi fraråder dog strikslipset selvom vi elsker det til dagligt. Samtidig skal slipset også helst hænge sammen med dit jakkesæt og gerne komplimenteres af en pocket square. Her vil vi foreslå nogle af de mere klassiske som NAVY BORDERS og BLACK BORDERS. De er tidsløse, og kan gå til mange slips, og mange forskellige outfits. Du kan også læse mere om hvordan du vælger det rigtige slips til fx et navy jakkesæt hér, eller læse vores store guide til slips hér.