Gram Guider: Disse to stilprofiler mestrer den moderne Ivy stil

På udkig efter dit næste stilfix på Instagram? Så bør du følge Hirofumi Kurino og Kay Standard Style, som excellerer, når det kommer til at kombinere elementer fra den klassiske Ivy garderobe med et personligt og afslappet touch. 

D et er ikke meget mere end én måned siden, at jeg slog et slag for den japanske stilprofil Keita Sakuno – og hvorfor han med sin legende og eksperimenterende tilgang til herregarderoben er en af mine helt store stilinspirationer i skrivende stund. Ved samme lejlighed skrev jeg følgende:

”Jeg elsker Instagram, og ikke mindst det daglige modefix, som mediet altid er galant for at levere. Alligevel er det faktisk ganske få stilprofiler, som jeg på daglig basis giver et profilbesøg”.

Men ja, siden jeg skrev netop dét her på The Ivy Post, har jeg faktisk tilføjet hele to yderligere profiler til min liste over stilprofiler, der får et dagligt besøg. Og dem skal du naturligvis også have muligheden for at klikke ind og give et follow, for de leverer varen med inspirerende looks dag efter dag.

Læs også: Gram Guider: Derfor er Keita Sakuno min store stilinspiration lige nu

 

Igen skal vi til Japan. Og den første mand i rækken, jeg gerne vil fremhæve, er Mr. Hirofumi Kurino. Jeg har før sat fokus på United Arrows-stilprofilen i en epsiode af Ivy Talks HER – og nu er han langt om længe kommet på Instagram med sin egen personlige profil, hvor han flittigt deler dagens looks, som er taget i og omkring District United Arrows. 

 

 

Modsat Keita Sakuno, så har jeg beundret Mr. Kurinos personlige stil i mange år – både når jeg selv er stødt på ham i Firenzes gader og på Fortezza da Basso under modeugen Pitti Uomo. Men min fascination går faktisk helt tilbage til 2012, hvor Kurino tog del i The Sartorialists ikoniske Dinner i Firenze sammen med både Kanye West, Lino Ieluzzi, Alessandro Squarzi, Art Comes First-crewet og mange flere af tidens mest velklædte mænd. 

 

 

Skal man skære helt ind til benet, så er det nok den effortlessness, som Hirofumi Kurino mestrer, der inspirerer mig allermest. Der er altid subtile preppy referencer i hans looks og samtidig tilføjer han altid et japansk signaturtouch med sine brede silhuetter, valg af vaskede metervarer og sneakers til suits.

Du kan følge Hirofumi Kurino lige HER og se nogle af mine favoritlooks i denne Gram Guider-artikel. 

 

Den anden mand i rækken af velklædte IVY'er går under Instagramnavnet @kay_standard_style (Følg HER). Og jeg må ærligt erkende, at jeg ikke ved meget om ham/profilen. Men én ting ved jeg: Min sommergarderobe i år kommer til at blive max inspireret af de looks, du kan finde på denne profil.

Kay indkapsler nemlig hele den vibe, der også karakteriserer AN IVY dna’en. Baseball caps eller bøllehatte bliver stylet med seersucker blazere, slips og canvas sneakers. Det formelle møder det uformelle – og alle de traditionsbundne (læs: og kedelige) regler, der normalt kendetegner herregarderobens klassikere eksisterer ikke i Kays univers.

 

Udover den unikke og inspirerende personlige stil, der præger profilen, kan du også finde et udsnit af seje vintagebilleder og gamle Brooks Brothers kampagnebilleder på profilen, som jeg i hvert fald har ret meget optur over – og bliver meget inspireret af. 

Læs også: Gram Guider: Den forbudte kombination af loafers og hvide sokker er cool som aldrig før. 

 

Relevante produkter