Sådan Finder Du Den Gode Julegave

Ved du ikke, hvad du skal give i gave denne jul? Eller ved du måske ikke, hvad du skal ønske dig? Bliv klædt ordentligt på til december med vores guide til at give den helt rigtige julegave.

Video: Alexander Weng 
Skuespiller: Niels Justesen
Idé: AN IVY

V i ved det. Julegaveræset kan ofte være en svær ting, der skaber en masse unødig stress i den ellers skønne højtid. Måske ved du ikke, hvad du skal lægge under juletræet til manden, du har kær. Eller måske ved du bare ikke, hvad du selv skal skrive på ønskesedlen. Uanset din situation, kan du nu blive ordentligt klædt på til jul med vores guide til at give den helt rigtige julegave

Vi har nemlig samlet fire forskellige perspektiver, som du kan have in mente, når ønskesedlen skal skrives, eller når gaven skal købes til manden, der ingen ønsker har. Se dem alle i vores nye guide til at finde den gode gave herunder.  

Du kan eksempelvis opgradere nogle af de ting, som han allerede bruger. Det kunne være med en klassisk blå skjorte uden logoer og med den helt perfekte button down-krave. Og måske et power-slips, han kan iklæde sig, når de vigtige møder på jobbet løber af stablen. 

Du kan også gøre vinteren endnu varmere og ikke mindst rig på stil. Det kunne være med en hue i Donegal uld, som vi har fået produceret i Skotland på en af de mest traditionsrige fabrikker. Den er klassisk på afstand, men fyldt med flotte, nistrede detaljer, når man nærstuderer den. Giv den sammen med et tidløst halstørklæde, der vil fungere i garderoben hos enhver mand (eller kvinde for den sags skyld). 

Tænk også i essentials og ting, som enhver mand bør eje. Alle mænd bør nemlig eje en oxford skjorte (eller to). Her er den hvide naturligvis det oplagte valg, mens et par striber også altid er smarte. Og så er der også de klassiske, regimentstribede slips. De fungerer altid, og alle mænd ser velklædte ud, når de er iklædt dem. 

Sidst men ikke mindst, kan du tænke ud i fremtiden. Er næste ferie en skiferie i de franske alper? Så vil en hue eller stilfuldt halstørklæde være den oplagte gave. Måske er der et black tie event lige rundt om hjørnet. Så er en bow tie et must. Eller måske en forsårstur til Paris? Kærlighedens by kalder vel nærmest på en skjorte med røde striber, hvis du spørger os. 

Nu er det bare at få skrevet din ønskeseddel og købt julegaverne.

Læs også: Se Billederne Fra Vores Showroom Åbning