Fra badeshorts til jakkesætsbukser: Brug disse loafers med alt i din garderobe

Det er måske stadig ikke det mest naturlige valg, når temperaturen stiger og dine dress pants eller jeans udskiftes med badeshorts, men et par gode penny loafers kan faktisk styles med ALT i din garderobe. Vi guider til fire gode bud fra vores nye afdeling, AN IVY Curation.

 

W e are entering a Post-Sneaker world. Sådan indleder Wall Street Journal en ny artikel om den lille revolution, som sker i modebilledet lige nu. For det seneste år har vi været vidne til et radikalt skifte, når det kommer til den type af sko, der har skabt buzz. Det evige kapløb (som har taget pusten fra de fleste) om konstant at coppe det nyeste sneakerdrop er blevet sat delvist på hold, og en genfunden kærlighed ikonerne i herregarderoben, og i særdeles til de klassiske penny loafers har manifesteret sig blandt flere generationer.

Selvom den klassiske penny loafer er et ikon, og har været en fast del af den klassiske herregarderobe siden 1936, hvor G.H. Bass introducerede den med massiv inspiration fra Norske mokkasiner, så føles den anno 2021 mere aktuel og alsidig end nogensinde før. Og det er en tendens, som vi bønfalder her på AN IVY kontoret. 

Penny loafers har været en fast del af vores uniform så længe vi kan huske, hvilket især skyldes Teruyoshi Hayashida og hans Take IVY bog fra 1965. Og det er virkelig interessante ting og sager, som sker på loafer-fronten igen, når det kommer til den kontekst, som de sættes ind i rent stylingwise. For selvom mange stadig forbinder den med den formelle del af garderoben, så kan en penny loafer meget mere end det. Vi så det hos de hos amerikanske universitetsstuderende i 60’erne, og nu ser vi det altså for alvor igen. 

Yep, der er faktisk ingen begrænsninger, når det kommer til at bære og style penny loafers i 2021, hvilket cementeres af især det øverste street style billede i denne artikel. Du kan naturligvis stadig bruge dem som din go-to sko, når du bærer det klassiske jakkesæt eller når du trækker i jeans og en afslappet skjorte. Men de er mindst ligeså aktuelle, når du i bedste IVY stil styler dem med et par hvide sokker og sågar med et par korte badeshorts, som inspirationsbilledet understreger ovenfor, hvor de hvide sokker med god højde også er bragt i spil.

Som en del har vores nye afdeling, AN IVY Curation, har vi netop introduceret the OG of loafers, hvis du spørger os. De kommer selvfølgelig fra G.H. Bass i både den lave og chunky silhuet, så du har penny loaferen til både de formelle og casual looks. Shop din favorit herunder – og brug dem med alt.

Læs også: Vi introducerer AN IVY Curation

G.H. Bass, 1100 DKK. Shop HER.

G.H. Bass, 1100 DKK. Shop HER.

G.H. Bass, 1300 DKK. Shop HER

G.H. Bass, 1300 DKK. Shop HER. 

Relevante produkter