Sokkerne Er Den Lille Detalje, Der Gør Den Store Forskel

Når det kommer til herregarderoben, så er det ofte de små detaljer, som gør den helt store forskel. Og med et par gode, stilsikre sokker kommer du langt.

D et er de små detaljer, som gør den helt store forskel, når det kommer til herregarderoben. Det er efterhånden blevet lidt af et mantra i vores AN IVY univers – og det er især sådan vi har det, når det kommer til valget af sokker. For selvom det er en lille, diskret detalje, som man måske kan have tendens til at glemme at forny løbende i garderoben, så siger dine sokker rent faktisk en hel del om dig og din stil.

Skal man gå helt metaforisk til værks, så er sokkerne the silent hero i garderoben, som MR Porter så ofte har beskrevet dem. De signalerer nemlig sans for detaljen og umage, hvis dine bukser eksempelvis stumper. Og de er i særdeleshed med til at binde sløjfen på dit look, ligesom de bestemt også kan være med til at få dit look til at falde sammen på et splitsekund. Derfor må du aldrig negligere dem.

Står det til os, så skal dine sokker som udgangspunkt aldrig larme for meget – glem alt om overdrevne designs og multifarvekombinationer. De skal derimod blot være en subtil detalje i dit samlede outfit og have godt med længde, så der ikke opstår et hul mellem sokkerne og buksekanten, når man sidder ned.

Brug for eksempel sokkerne til at lege med nuancer. Bærer du blå jakkesætsbukser, så kan du passende lade dine sokker være en anden nuance af blå, eller du kan gå for en colorblock udgave, som giver endnu mere finesse til looket.

Vil du alligevel gerne trække blikfang og opmærksomhed mod dit sokkegame (og det må man altså også godt), så er den hvide ribsok idéel i de kommende sommermåneder. Hvorfor har vi skrevet en hel artikel om her. Brug dem med alt fra jakkesætsbukser og loafers til shorts og sneakers i bedste Casablanca stil.

Du kan finde alle vores sokker, som i øvrigt er produceret i Portugal, HER.

Læs også: Om velklædthed og at gøre sig umage med Kristian Brandt

Læs også: Sådan vælger du de rigtige sokker

Relevante produkter