11 Items Du Skal Pakke I Weekendtasken

Efteråret har for længst vundet indpas, og det frister med en forlænget weekend – enten sydpå eller i sommerhuset. Uanset destinationen, har vi samlet nogle af de vigtigste items, vi synes, du skal pakke i weekendtasken. 

Ord: Julius Pontoppidan Bik

Sneakers Fra Maison Margiela

Går turen til en storby, bliver der selvsagt spadseret adskillige kilometer i løbet af en weekend. Derfor er et par sneakers et must i tasken. Ikke blot for lookets skyld, men i særdeleshed også for komforten. Budene er mange, når det kommer til flotte sneakers, men Maison Margielas Replica-model er udødelig i sit look og silhuet, de er enormt alsidige, og så er de ikke mindst bare behagelige at vandre storbyerne tynde i. 

Find Maison Margiela sneakeren lige HER til ca. 2.600 DKK

Bomulds suit fra Arket 

De afslappede og ukonstruerede suits er favoritter i vores garderober, og så er de oplagte til weekendturen – især fordi de kan styles på adskillige måder og mikses og matches, som vi har skrevet om HER.

Tip: Byg weekendens look op omkring netop denne type suit. Brug det sammen eller smid bukserne i tasken, når du rejser, og brug jakken med et par komplementerende bukser. Mulighederne er mange. 

Find jakken HER til 990 DKK og bukserne HER til 590 DKK

Oxford skjorte fra AN IVY 

Om vi er på kontoret, i et fly eller i et sommerhus, så er vi som hovedregel altid iført en oxford skjorte. Den kan dresses op med et slips eller ned, når man lader den være åbentstående. Den kan bruges som et lag under en varm trøjer eller knappes op på de varme dage. 

Så ja, essensen af ovenstående er, at du altid skal sørge for at pakke minimum én oxford skjorte i din weekendtaske. 

Find den HER til 549 DKK og 1.399 DKK for 3 stk. 

Trøje i merino uld fra A Day's March

Den varme og stilsikre trøje i merinould er en sikker vinder på enhver efterårstur og den står flot til jakkesætsbukserne ovenfor eller med en oxford skjorte under – og hos svenske A Day's March laver de et skarpt eksemplar af slagsen. 

Find den HER til 650 DKK

Donegal hue fra AN IVY

En hue er altid en god idé at pakke i weekendentasken, når kalenderen melder efterår og vinter. Og vi har netop lanceret sæsonens skarpeste af slagsen. Lavet i Scotland i den nistrede Donegal-kvalitet, der giver kant til dit look uden at det larmer for meget. 

Find dem HER i hele syv forskellige farver til 349 DKK

Ansigtscreme fra Aesop

Det skal ikke kun handle om items, du kan iklæde dig. Også hudpleje er en essential i weekendtasken. For luften i en flykabine – eller bare kold efterårsluft – tørrer din hud ud. Så sørg altid for at pakke en fugtgivende creme, når du er på farten. 

Vores favorit er denne fra Aesop, som du kan finde HER til ca. 340 DKK 

Nistret slips fra AN IVY 

De små detaljer gør oftest de største forskelle. Sådan er det også med slipset. Vælg eksempelvis et mere afslappet slips, når du er afsted på weekendtur. Prøv dette brune slips med nistrede detaljer i kontrastfarver (som du også ser på huerne), der giver et mere afslappet look og som er enormt flot sammen med et ukonstrueret suit. 

Find det lige HER til 349 DKK

Solbriller Fra Krewe

Ha' altid et par solbriller med. De fylder intet i tasken, ligesom der altid kan findes plads til dem i brystlommen på din blazer. Og hey, du vil ærgre dig, hvis solen pludselig bryder frem, og du ikke har dem med. Prøv dette par fra Krewe, som håndlaver deres stel i New Orleans.

Klik dem hjem lige HER til ca. 1.700 DKK

Tassel loafers fra Morjas

Skal du have et alternativ til et par sneakers, når du rejser afsted, kan du passende medbringe et par loafers, som du kan trække i, hvis du vil stå lidt skarpere, når du eksempelvis rammer en restaurant om aftenen. Et godt bud er disse fra Morjas, som ikke bare laver skarpe loafers, men også mange andre silhuetter. 

De kan findes HER til Ca. 1.350,00 DKK

Høretelefoner fra AIAIAI

Brug et par stilrene høretelefoner, når du vil lytte til din favoritpodcast på fly- eller bilturen eller bare vil have et par timer på langs i selskab med dit favoritalbum. 

Tjek AIAIAI ud HER, hvor høretelefonerne kan findes fra 1.000,00 til 2.100 DKK

 Ikonisk duffelbag fra Mulberry

Vi slutter med tasken, som du passende kan pakke det hele i. Mulberrys flotte og tidløse weekendtaske er et item, som du vil kunne have med dig på i årtier, hvis du passer på den. 

Find den lige HER til 5.950 DKK

Læs også: AN IVY-GRUNDLÆGGERNE: HER ER DE BEDSTE TIPS TIL EFTERÅRSGARDEROBEN 

Relevante produkter