Det har jeg på – og hvorfor... #1-4

I denne serie fra vores nye YouTube-kanal guider AN IVY-teamet til deres personlige looks – og hvorfor de netop har stylet dem, som de har. Følg med, når det kommer til at handle om alt fra farvekombinationer til pasformer, snit og sjove anekdoter i de første fire afsnit. 

D en kommende tid kommer til at byde på meget mere video i AN IVY-universet. Vi er nemlig enormt glade for at kunne løfte sløret for vores nye YouTube-kanal, hvor vi løbende vil udgive faste koncepter som Ivy Talks, men også små videoer om, hvad vi har på, inspirerende guides til alverdens emner i herregarderoben og meget mere stilorientieret content.

SUBSCRIBE TIL VORES YOUTUBE KANAL HER

I disse fire videoer kommer du med indenfor på AN IVY-kontoret på Nansensgade, når Nikolaj og Alexander guider til deres personlige looks – og hvorfor de har stylet dem, som de har. 

I første episode stiller Nikolaj skarpt på uldblazeren i tern og ikke mindst den grynede wingtip, som er en sand essential i herregarderoben. 

 

I anden episode fortæller Alexander nærmere om tone-i-tone looket i nuancer af blå, som er blandt hans absolutte favoritkombinationer. Og samtidig slår han et slag for at slips og caps sagtens kan bæres sammen. 

 

I tredje episode snakker Nikolaj om stærke alternativer til det klassiske jakkesæt. For 2021 byder nemlig på masser af nyfortolkninger af det klassiske suit. 

 

I fjerde episode snakker Alexander om at inkorporere sneakers med et barnligt twist i sit jakkesætslook. Han fremhæver blandt andet Bugs Bunny på et par Chuck 70s, som er blandt hans favoritter lige nu. 

Læs også: AN IVY Talks #8 – Om nytårsforsæt i garderoben