Derfor Er Vores Oxford Skjorter Ideelle, Hvis Du Bærer Slips

Med fokus på at lave den perfekte krave, pasform og alle de - i vores optik - essentielle og preppy detaljer, lancerede vi i slutningen af 2018 vores bud på den ikoniske Oxford Skjorte. Senest har vi lanceret tre nye colorways, og i denne video fortæller vi, hvorfor vores skjorte er ideel, hvis du bærer slips. 

Video: Alexander Weng 

 

V i siger altid, at en Oxford skjorte måske er det vigtigste item for en mand at have i sin garderobe. Ja, faktisk forbinder vi den med den lille sorte kjole, som Coco Chanel for snart 100 år siden udødeligegjorde. For selvsamme tidløshed og alsidighed karakteriserer Oxford skjorten i herregarderoben.

 

I slutningen af 2018, lancerede vi for første gang vores bud på den essentielle skjorte. Selvfølgelig med fokus på alt det, vi mener er de vigtigste detaljer, når det kommer til at lave en god skjorte, som især er ideel for mænd, der bærer slips. Her handler det om alle de rigtige Ivy League-referencer med en lang krave, den rigtige pasform, en box pleat på ryggen og meget mere.

Se med i videoen ovenfor, når vi fortæller historien om vores skjorter, som i dag tæller seks colorways, og hvorfor de er ideelle for både manden med slips, men også for manden, der "bare" vil have en stilsikker skjorte at mikse og matche med sine jeans eller denimjakke.

Shop den moderne skjorteklassiker HER

Læs også: 5 Tendenser Fra Modeugen Pitti Uomo