3 SKARPE STILTIPS FRA DIN (MÅSKE) NYE FAVORITPROFIL PÅ INSTAGRAM

Har du brug for ny inspiration, når du scroller gennem dit feed på Instagram? Så bør du følge vores gode ven fra USA, Mr. Rainier John. Han står nemlig bag en af de mest strømlinede og inspirerende slipse-profiler, du overhovedet kan finde på det sociale medie. Og han beviser igen og igen, at slipset kan styles på mange forskellige måder. 

 

Følg @thedressedchest HER

I nstagram er for længst blevet stedet, man søger hen, når man skal finde inspiration til tøj og stil. Og selvom det sociale medie byder på en bred vifte af inspirerende profiler indenfor alt muligt forskelligt, er det selvfølgelig de skarpeste slipseprofiler, vi lader os inspirere allermest af.

Tidligere på året udgav vi en artikel om '4 Instagram-profiler, du skal følge, hvis du elsker slips', men tiden er nu kommet til at fremhæve en anden favorit, som vi elsker at følge på IG – og som du bestemt også bør kaste et follow efter. 

På daglig basis deler Rainier John, der står bag @thedressedchest-profilen, inspirerende slipselooks med sine 178.000 følgere. Hans billedeæstetik og tilgang til mediet med utallige chesties er enormt strømlinet på den fede måde, og det er netop det, der inspirerer os så meget! 

Vi følger selvfølgelig flittigt med og lader os ofte inspirere af Rainier Johns meget alsidige måde, som han blandt andet styler sine AN IVY-slips på. Netop i den anledning har vi også samlet tre looks fra Rainier John, der viser hans alsidige tilgang til styling af slipset, hans konsekvente og strømlinede æstetik, og hvorfor du netop bør følge ham på Instagram. 

 

Slips: The Navy Commander

Med bomberjakken som omdrejningspunkt

En af de ting, som giver noget ekstra kant til Mr. Johns profil, er, at slipset ikke altid er stylet med en klassisk blazer. Tværtimod. Han er skarp til at bryde tingene op og udfordre status quo, når det kommer til at bære slips. Et af vores favoritlooks er, når han mixer slips som vores 'The Navy Commander' med en chambray skjorte og en bomberjakke. En perfekt kombination til de køligste sommeraftener eller når efterårssæsonen melder sin ankomst. 

 

Slips: The Solid Navy Knit 

Denimjakke og ternet skjorte

Vi elsker også at bruge denimjakken i vores stylinger, men umiddelbart er den ikke oplagt at style med både slips og en ternet skjorte. Men ja, følger man med på @thedressedchest, bliver det gang på gang modbevist. Det kan faktisk være en umanerligt svedig kombi! 

For formår man at have styr på de små detaljer med en skarpt bundet slipseknude, en slipsenål og en velsiddende jakke, vil kombinationen fungere gang på gang. Her har Rainier John tonet sit look ned med 'The Solid Navy Knit' fra AN IVY, men looket kunne også sagtens bære et silkeslips. 

 

Slips: The Ivy Silk

Lag på lag

Den disciplin, som Rainier John mestrer bedst, er kunsten at mikse og matche lag på lag. Måske ikke den mest oplagte inspiration her midt på sommeren, men ha' det in mente til efteråret, for på @thedressedchest finder du adskillige eksempler på, hvordan man kan mikse slipset med blazere og andre overdele – og ikke mindst smide et mellemlag ind, der giver noget ekstra farve, hvilket altid akkompagnerer slipset, der selvfølgelig er bundet med en four-in-hand-knot, enormt godt! 

Se flere looks fra Rainier John aka @thedressedchest 

 

Slips: The New Ocean

 

Slips: The Ivy Silk

 

Slips: The League

 

Slips: The League

 

Slips: The Royal (midlertidigt udsolgt)

 

Slips: The Solid Navy Knit 

 

Relevante produkter