DEN NYE AW19-KOLLEKTION ER LANDET – SE DEN HER

Sommeren går ind i den sidste fase, men vi er allerede klar med AW19-kollektionen. En kollektion, der byder på en lang række skarpe motiver, mønstre, striber og materialekombinationer. Se dem alle sammen her. 

 

Foto: Victor Jones

Vi er super glade for at løfte sløret for vores AW19-kollektion, som netop er landet. En kollektion, der byder på en lang række skarpe slips med signatur- og preppy striber.

Kollektionen inkluderer også flere motiver, som rent faktisk er de første i AN IVY-regi. Motiverne består både af tigere og mariehøner, som vi har fortolket på vores klassiske slips.  

Samtidig introducerer vi også en ny silkekvalitet, der er mikset med en tynd uld, hvilket giver flere slips et opkradset look og en enormt raffineret finish. 

Med AW19-kollektionen samler vi en lang række slips, der gør dig yderst velklædt til efteråret og vinteren, men som også sagtens kan bruges i de varmere og lysere sommermåneder. Og det er samtidig en kollektion, der (som altid) kan bruges med både dit skarpe navy suit, men også din denim- og armyjakke. Måske vores skarpeste kollektion til dato? 

Find hele kollektionen HER og se lookbooken herunder. 

Shades Of Blue Camo

 

Shop HER

Textured Shades Of Blue

 

Shop HER

Navy Silk Ladybird

 

Shop HER

Navy Textured Stripes

 

Shop HER

Black Silk Circles

 

Shop HER

Dark Brown Textured

 

Shop HER

The Red Chains

 

Shop HER

Burgundy Textured

 

Shop HER

Yellow Silk Flowers

 

Shop HER

Solid Navy Textured

 

Shop HER

Black Textured Signature

 

Shop HER

Golden Tiger

 

Shop HER