Den Helt Rigtige Længde På dit Slips

Når du har styr på hvordan du binder din slipseknude, så skal du have styr på længden af dit slips. Hvor langt skal et slips være? Det kommer hurtigt til at se fjollet ud hvis dit slips ikke har den rigtige længde (ingen har lyst til at ligne Donald Trump).

 

Længden på slips er enkel, svaret er at dit slips skal ramme din bælte-linje og den tynde ende af dit slips skal være kortere end, og gemt bagved den brede ende. Det kræver lige et par forsøg første gang man binder sit slips, men man finder hurtigt en god startposition for slipset. Derfra går det let og det bliver ligesom at binde snørebånd.

 

 

Leg Med Længden

Der er dog nogle der ligesom brødrene Marfil og folk der forbindes med ”sprezzatura”, binder deres slips så den tynde ende af slipset er længere end den brede ende. Det er en måde hvorpå man kan lege med sin slipselængde, men det er en smags sag og man kan prøve det, det gør dit slips mindre formelt og mere legende. Dog er den helt rigtige længde på dit slips, som førnævnt, ved din bælte-linje med den tynde ende kortere end og bagved den brede ende. Slips med der er i god stil med ”sprezzatura” er THE NAVY MARGUERITE, TRICOLORE SILK FLOWERY og selvfølgelig THE ITALIAN SILK. Dem kan man style som man har lyst og de fungerer både til formelle begivenheder og mere casual begivenheder. Alle komplimenteres godt af pocket squares som THE ITALIAN POCKET, THE NAVY FLOWER og NAVY BORDERS.

Gørelse Frem For Størrelse

Heldigvis er slips one-size så du skal ikke tænke på hvilken størrelse du skal have, udover at du skal tænke på hvor bredt det skal være, hvilket du kan læse mere om i vores slipse guide hér. Heldigvis er AN IVY’s slips lige i de proportioner vi mener er de rigtige, så det eneste du skal tænke på det er at ramme din bælte-linje, resten det har vi tænkt på. Så du skal ikke tænke på størrelsen, men blot at binde en flot knude og ramme din bælte-linje. Et klassisk slips der går til alt kunne er fx CLASSIC NAVY STRIPED SILK der kan komplimenteres rigtig godt af en pocket square som NAVY BORDERS. Du kan også læse mere om pocket squares hér.