DE FEM BEDSTE SLIPS TIL KONTORET

Knap skjorten, stram slipseknuden, og lad dit look symbolisere, at du har gjort dig ekstra umage. Vi har samlet fem af de bedste slips fra vores kollektion, så du kan gøre et velklædt comeback til kontoret. 

E fter et år med Zoom-møder, hjemmekontor og en dresscode, der for manges vedkommende er blevet mere og mere afslappet på såvel arbejdspladsen som i fritiden, så er vi nok ikke de eneste, der ser frem til at vende tilbage til hverdagens rutiner og igen iklæde os skjorte, jakkesæt samt binde den perfekte slipseknude om morgenen.

At iklæde sig slips og skjorte handler – i hvert fald for os – om følelsen af, at gøre sig ekstra umage. Som en slags morgenrutine, der gør det endnu nemmere at ramme sit a-game og dermed være i stand til at yde sit allerbedste i alle hverdagens små øjeblikke.

Skal man i den forbindelse tolke videre på Oscar Wildes efterhånden ikoniske citat: “A well-tied tie is the first serious step in life”, så kommer et velbundet slips til at være et symbol for endnu mere end det i 2021; Nemlig også de første seriøse skridt på vejen mod en mere normal hverdag igen. Og den vil man gerne gøre et velklædt comeback til, right?

Det vil vi i hvert fald gerne. Derfor har vi været på jagt i vores kollektion og udvalgt fem stilsikre slips, du kan iklæde dig, når du vender tilbage til kontoret – eller hvis du allerede er tilbage ved skrivebordet.

THE BANKER

Navnet taler sit eget tydelige sprog. En banker ville kalde ’The Banker’ for en no risk investment, fordi designets tidløshed gør, at det kan følge dig i mange år frem. Kombinationen af blålige nuancer på et silkeslips bliver du aldrig træt af, og det gør slipset ideelt at bruge med nærmest alle formelle items i din garderobe – især hvis du gerne vil skabe et professionelt business look.

Shop her

THE COUNSELOR

Der er en helt særlig vibe over en mand, som er iklædt et slips med et øjnefaldende mønster. Tænk eksempelvis på Gordon Gekkos ikoniske stil i Wall Street. Og med ’The Counselor’ har du slipset til dagene på kontoret, hvor du vil lidt ekstra med dit look. Sæt det sammen med et dobbeltradet jakkesæt, og du har det mest powerfulde af dem alle.

Shop her

GREY WHITE CAMPUS SILK TIE

Endnu en hverdagsklassiker, du vil have glæde af i din garderobe i mange år frem. Igen inspireret af 60’ernes velklædte mænd. Velsagtens et slips, man kunne forestille sig som en del af Don Drapers kavalkade at stærke looks. Brug det med dit grå jakkesæt for at skabe et stilsikkert tone-i-tone look, der fungerer hver dag på kontoret.

Shop her

SOLID GREY GRENADINE TIE

Må dit look gerne signalere, at du er lidt af en connaisseur, når det kommer til menswear? Well, så er vores ensfarvede grenadine slips en ny darling i din garderobe. Slipset er designet og håndlavet i den komplekse grenadinevævning i Como, Italien. Producenten bag har specialiseret sig i at skabe netop denne type slips siden 1871 og detaljegraden på slipset taler sit eget tydelige sprog.

Binder du et grenadine slips om halsen, er du sikker på at tilføje et ekstra lag af elegance til dit look. Oplagt både til hverdage på kontoret, men også til festlige begivenheder.

Shop her

THE IVY SILK

Vil du tilføje et strejf af Ivy League-inspiration til dit look? Så er vores udødelige bestseller ’The Ivy Silk’ den oplagte tilføjelse til din garderobe. Slipset er inspireret af John F. Kennedys beundringsværdige stil i 60’erne. Og med kombinationen af navy og gul har du et slips, der både er subtilt og klassisk, men samtidig tilpas øjnefaldende, når du eksempelvis bærer det under dit navy jakkesæt.

Shop her

Læs også: SS21 Lookbook: 'Signatures'